Ce ai vrea sa primesti de 8 martie? - Sondaj Ziare.com

Vineri, 01 Martie 2013, ora 08:28
4433 citiri
Ce ai vrea sa primesti de 8 martie? - Sondaj Ziare.com
Foto: www.eligiblemagazine.com

Femeile adora perioada 1-8 martie, insa nu acelasi lucru se poate spune despre barbati.

Reprezentantele sexului frumos asteapta aceste zile fiind sigure ca vor primi ceea ce isi doresc de mult timp. Uneori rezultatele sunt pe masura sperantelor. Alteori, din contra, barbatii ar fi bine sa se fereasca din calea lor.

Tocmai de aceea, sarim in ajutorul barbatilor si propunem un sondaj in urma caruia acestia sa afle exact ceea ce isi doresc doamnele sau domnisoarele din vietilor lor.

Fara de ce nu ies niciodata femeile din casa? Fara machiaj! In aceste conditii, poti profita de aceasta ocazie si sa o uimesti pe iubita ori consoarta cu o trusa de machiaj. Totusi, daca nu cunosti foarte multe detalii despre fardurile folosite de ea, nu te implica pentru ca risti sa cumperi ceva gresit si sa o dezamagesti in loc sa ii faci o bucurie. In plus, in acest fel o sa ii arati ca nu esti atent la detalii. Ea stie asta, dar macat pastreaza aparentele.

Alte lucruri ce innebunesc femeile sunt hainele, incaltamintea si accesoriile. Daca mergi pe aceasta varianta, nu ai cum sa dai gres, deoarece rar gasesti o doamna sau domnisoara care sa nu se topeasca la vederea unei perechi de pantofi. Nu mai spunem de geanta pe care abia a vazut-o in vreo vitrina.

Foto:profashionelle.com

Bineinteles ca toate acestea pot fi insotite de un buchet de flori sau chiar de un cos. Multe dintre reprezentantele sexului frumos se multumesc doar cu aceste flori cu ocazia zilei de 8 martie.

Si aici trebuie sa fii atent, pentru ca nu poti cumpara orice floare, ci cea preferata. Sfat de luat in seama: afla dinainte daca este adepta buchetelor de flori sau a ghivecelor. Risti ca oferindu-i un buchet de trandafiri sa planga, pentru ca i-ai taiat.

La fel de adevarat este faptul ca un alt cadou, potrivit in multe cazuri, il reprezinta ... banii. Da, pur si simplu o suma cu care ea sa isi poata satisface capriciile. Va fi libera sa isi cumpere ceva sau sa se rasfete o zi la spa.

O alta idee buna ar fi sa ii pregatesti o surpriza si sa organizezi o calatorie. Multe femei viseaza la Paris, Viena sau Venetia, insa o poti duce macar pana la munte sau intr-un loc special pentru voi doi.

Foto:favim.com

Daca vrei sa-i oferi cateva momente doar pentru ea, da-i cadou un bilet la un concert sau, daca nu esti gelos din fire si ea gusta astfel de evenimente, un bilet la un spectacol sustinut de stripperi. Cea de-a doua varianta este valabila doar in cazul celor care stiu ca pot trece peste faptul ca iubita/sotia va admira un alt barbat mai mult sau mai putin imbracat. Daca nu te impaci cu un astfel de gand, nu o face, pentru ca risti sa devii frustrat si sa va certati.

Reteta unei seri unice pentru partenera ta incepe cu un buchet de flori, dar se termina intotdeauna cu o cina romantica.

Foto:www.extravaganzi.com

Ziare.com isi invita cititoarele la vot. Ce v-ati dori sa primiti in dar de 8 martie?

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#cadouri femei 8 martie, #cadouri 8 martie, #cadouri ziua femeii, #barbati sugestii cadouri femei , #femei
Comentarii