Ce vor femeile cu disperare de la barbati

Marti, 24 Septembrie 2013, ora 18:14
11684 citiri
Ce vor femeile cu disperare de la barbati
Foto: Arhiva

Desi dorintele femeilor de pe tot globul raman in continuare fara raspuns, barbatii nu trebuie sa-si piarda speranta. Exista inca destule lucruri pe care majoritatea femeilor le adora. Iata cateva din lunga lista care poate ajuta un barbat sa intre in gratiile unei femei.

Fii un Superman! Femeile adora sa fie protejate. Arata-i in orice ocazie diferite moduri de a fi salvatorul ei, atunci cand se simte in primejdie. Femeile venereaza barbatii care intervin in situatii tensionate. Fii sigur ca-si va gasi imediat adapostul in bratele tale!

Asigura-te ca mirosi bine! Deodorantul face minuni. Alege unul care ti se potriveste. Dar nu-l incerca pentru prima data cu ea, este mai bine sa nu folosesti ceva experimental. Este posibil ca un deodorant care miroase impecabil pe un prieten sa nu dea bine pe pielea ta. Alege in mod intelept.

Fa-i surprize din belsug! Femeile iubesc surprizele: o ciocolata, o scrisorica de dragoste, cadouri sau un buchet de flori, toate sunt mai mult decat binevenite. Femeile sunt cucerite de astfel de gesturi minore.

Fii onest! Onestitatea este in continuare cea mai buna politica. Nu o minti niciodata, mai ales intr-o relatie pe termen lung. Nu conteaza ca se va confrunta cu unele critici initial, in cele din urma increderea va domina.

Arata-i un corp impecabil! Visul de a avea un abdomen plat se regaseste in planurile multor femei, asa incat un barbat cu un corp bine tonifiat face o impresie deosebita. Formeaza-ti obiceiul de a te antrena regulat, asa incat sa poti face fata "pretentiilor".

Imbraca-te bine! Nimic nu goneste o femeie mai repede de langa un barbat decat imbracamintea prost aleasa. Fa un efort si consulta un stilist pentru a afla ce te prinde cel mai bine. Haina il face pe om, asa cum spune un proverb!

Ai grija cum te tunzi! O tunsoare buna poate da un aspect cu totul diferit. Ce mai astepti? Uimeste-o cu un look cu totul nou!

Gateste ceva bun impreuna cu ea! Este posibil sa-ti fi dus partenera la cele mai tari restaurante din oras, dar ea nu se va supara daca gatiti unul dintre felurile ei preferate de mancare (sau ceva simplu ca supele cu taitei instant) atunci cand ii este foame. Astfel de momente nu sunt niciodata uitate, relateaza Times of India.

Desi mintea unei femei nu a putut fi inteleasa si e foarte schimbatoare, exista lucruri care raman constante!

Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
#relatii femei barbati sfaturi, #asteptari femei barbati, #ce vor femeile, #sfaturi barbati relatie, #sfaturi barbati cucerire femei , #barbati