Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un covor

Advertorial
Marti, 04 Mai 2021, ora 17:57
4675 citiri
Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un covor
covor FOTO: biokarpet.ro

Daca nu ai avut niciodata un covor care sa decoreze podeaua casei tale, te pot asigura ca intr-o anumita masura poate crea dependenta si cand incepi nu te vei opri pana nu vei acoperi un alt spatiu nou.

1. Pentru ce ai nevoie de covor? Trebuie sa fii clar cu privire la aceasta intrebare: nu toate covoarele sunt bune pentru toate. Iata cateva exemple: pentru ca cei mici sa se poata juca in camera lor si sa se poata intinde pe podea fara sa raceasca; pentru a da un aer cald camerei, spatiului; pentru a acoperi acele zgarieturi urate de pe parchet pana te hotarasti sa-l lustruiesti; pentru a "imbraca" un spatiu mare fara a fi nevoie sa-l incarci cu mobilier.

2. Care este cel mai bun material pentru covorul tau? Odata ce stii ce si pentru cine, trebuie sa te intrebi de ce material ai nevoie. Daca ai de gand sa asezi covorul sub masa la care servesti mancarea, cea mai buna alegere este sa alegi un material pe care sa-l cureti usor daca se intampla un accident. In acest caz, covorul din vinil este ideal.

Daca este un covor pentru camera copiilor si vor sta toata ziua jucandu-se pe el, este convenabil pentru tine sa alegi un covor care nu are fir lung si care nu absoarbe murdaria, fibrele sintetice fiind cea mai buna optiune.

Daca vrei ca sufrageria ta sa fie invidia oricui iti paseste pragul, sau vrei sa te poti bucura de momente de relaxare in fata unui foc bun in semineu, poti opta pentru un covor cu fir lung, pufos si confortabil.

Oferta de covoare online este atat de mare,incat nu ai avea nicio problema in a gasi acele caracteristici care devin beneficii pentru tine.

3. Alege bine masurile pentru covorul tau. Cu siguranta stii deja, ca in majoritatea obiectelor de decor, exista masuratori standard pentru covoare. Dar nu te lasa intimidat de acest aspect, asta nu mai este o problema in zilele noastre. Foarte, foarte important este sa ai bine pozitionate in camera, toate piesele de mobilier. In acest fel vei sti, fara indoiala, pe ce spatiu trebuie sa se incadreze covorul si ce dimensiuni trebuie sa aiba acesta.

4. De multe ori ceea ce crezi ca este ieftin... este scump. Am pus pretul pe ultimul loc pentru ca nu am vrut sa iti determine alegerea. Da, stiu ca este important, dar nu cel mai important. Alege ce se potriveste cel mai bine nevoilor tale tinand cont si de aceste sfaturi, iar succesul va fi asigurat.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#covor, #cumparare covor, #alegere covor , #decoratiuni interioare