Ce trebuie sa stii despre agendele personalizate?

Advertorial
Miercuri, 26 August 2020, ora 17:00
9820 citiri
Ce trebuie sa stii despre agendele personalizate?

Din magazinul online absolutoffice.ro poti cumpara agende personalizate pentru a le face cadou cu ocazia oricarui eveniment corporatist sau pentru prieteni si rude care inca mai lucreaza la birou. Designul original al copertii, cu banda tematica din hartie, incluzand spatele copertii, care poate fi cu imprimeuri stilizate si banda elastica colorata sau cu modele speciale ale paginilor din interior. Astfel de caracteristici transforma agendele clasice in agende personalizate, pentru a scrie ideile de moment, gandurile si notele importante.

Agenda personalizata este copertata si poate fi cusuta, legata, stantata, cu sistem de prindere din elastic, asortat cromatic cu coperta, spatiu pentru instrument de scris. Copertile sunt buretate, cu semn de carte rosu sau banda capital rosie.

Agendele personalizate din magazinul online Absolut Office ofera mai multe modalitati de personalizare si anume, cu timbru sec, gravura laser, print UV sau insertie de 2-4 pagini la interior. In interior se afla paginile pentru note, din hartie, precum si o carte de referinta cu diverse informatii interesante, care pot fi citite pur si simplu in timpul liber, si care la sfarsitul secolelor XIX-XX a fost destul de valoroasa si relevanta.

Agende personalizate pentru manageri de top

Agenda personalizata poate fi un cadou original pentru un manager de top sau actionar al unei organizatii financiare, poate fi cadoul ideal pentru angajati in perioada sarbatorilor de iarna, poate fi cadoul perfect pentru colegul de birou sau chiar de clasa. Un astfel de cadou poate fi personalizat in modul foarte elegant, si care va decora biroul din camera oricarei fete, poate fi obiectul util atunci cand faci calatorii de afaceri, cand ai intalniri de afaceri, si de asemenea, poate fi un accesoriu de neinlocuit pentru a inregistra probleme importante la birou.

Agenda personalizata - Un atribut indispensabil

Acest obiect util poate fi achizitionat fie asa cum este nepersonalizata, fie personalizat la comanda. Poti cumpara un cadou util pentru toata lumea, daca personalizarea este tematica pentru fiecare in parte. O agenda este un atribut indispensabil unei persoane de afaceri, secretara, lucrator la birou etc. Agenda personalizata poate fi laconica, stricta si luxoasa in acelasi timp. Acest tip de obiect de papetarie va fi un cadou excelent pentru seful, prietenul, colegul sau partenerul tau.

Agenda personalizata nedatata

Agenda personalizata nedatata este un cadou corporativ de calitate la un pret avantajos, facut special pentru tine sau pentru angajati. Coperta colorata, realizata conform tuturor traditiilor legaturii de carte, aduce un plus imaginii tale. Coperta simpla poate fi personalizata cu orice decor, cu stantare aurie sau cu imprimare si gofrare in orb. Poti scrie informatii utile pe paginile din interior, iti poti scrie ideile, gandurile si planurile de lucru. Paginile din interiorul agendei iti vor permite sa planifici eficient orele de lucru, sedintele si intalnirile. Agenda personalizata iti poate oferi succes si eficienta in cariera ta. De asemenea, Absolut Office accepta comenzi pentru jurnale speciale pentru compania si echipa ta, cu un design individual, personalizat.

Cristi Minculescu s-a despărțit de femeia care i-a donat o parte din ficat și are o iubită mai tânără FOTO
Cristi Minculescu s-a despărțit de femeia care i-a donat o parte din ficat și are o iubită mai tânără FOTO
Cristi Minculescu s-a despărțit de Rodica, femeia care i-a salvat viața și i-a fost soție timp de 40 de ani. El a împlinit pe 9 ianuarie vârsta de 65 de ani, iar acum și-a schimbat...
Despărțire neașteptată pentru Theo Rose. Motivul rupturii: ”Sunt principala vinovată”
Despărțire neașteptată pentru Theo Rose. Motivul rupturii: ”Sunt principala vinovată”
Artista Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, au fost invitați la podcast-ul "Fain & Simplu", unde au făcut dezvăluiri atât despre relația lor, dar și despre cariera muzicală a cunoscutei...
#agende, #personalizate, #manager , #stiri life style