Ce poate spune culoarea favorita despre tine

Sambata, 09 Octombrie 2010, ora 23:48
7678 citiri
Ce poate spune culoarea favorita despre tine

Legatura dintre preferintele pentru anumite culori si trasaturile de caracter a fost studiata de mult timp, prin numeroase cercetari.

Potrivit care2.com, iata ce pot dezvalui acestea despre personalitatea ta.

1. Alb

Albul, care este o nonculoare de fapt, semnifica puritate, inocenta, naivitate, tinerete. Daca ai o varsta mai inaintata si inca preferi albul ar putea insemna ca esti o persoana idealista si perfectionista, uneori chiar cu obiective imposibil de atins. De asemenea, ar putea sugera dorinta de simplitate si linistite.

2. Rosu

Aceasta culoare este un simbol al puterii, sanatatii, vitalitatii. Este preferata de obicei de o persoana impulsiva, puternica, agresiva chiar, ambitioasa, sau de una care si-ar dori sa fie asa. Aceste persoane se pot grabi insa in a judeca oamenii, chiar daca nu stiu suficiente date despre o anumita situatie. De asemenea, sunt determinate sa obtina tot ce se poate de la viata.

3. Maro

Este preferata de obicei de o persoana care a trecut prin incercari mai grele si care, in urma acestora, a devenit mai blanda, mai placuta, mai generoasa si mult mai atenta la cei din jur si la suferintele lor mai ales.

4. Roz

Culoarea simbolizeaza dragoste si afectiune, dar fara prea multa pasiune. Femeile care prefera rozul tind sa fie mai mamoase, sa isi doreasca protectie si atentie in special. In general, oamenii carora le place aceasta culoare au o nevoie deosebita de a se simti iubiti si in siguranta si sunt amabili si incantatori.

5. Portocaliu

Persoanele care prefera culoarea portocaliu sunt inclinate spre dramatizare, insa sunt populare si blajine. Portocaliul semnifica tinerete, voie buna, curiozitate, curaj.

6. Galben

Simbol al fericirii, intelepciunii si imaginatiei, culoarea galben este preferata de obicei de persoane care sunt aproape mereu in cautare de ceva nou si care sunt preocupate de cum sa se simta cat mai implinite sub toate aspectele. De asemenea, aceste persoane sunt vesele si au un simt al umorului dezvoltat.

7. Verde

Culoarea verde semnifica armonie, echilibru, speranta si pace. Este preferata de obicei de persoane care au sinceritatea si blandetea drept trasaturi principale ale personalitatii.

8. Albastru

Cei care prefera aceasta culoare sunt milosi, tandri, atenti cu cei din jur, rabdatori, perseverenti si cu capul pe umeri in aproape orice situatie. Acestora le place sa fie admirati pentru stabilitatea si intelepciunea lor.

9. Purpuriu

Acest rosu inchis semnifica o dorinta puternica de a fi mai diferit, unic. Persoanele care prefera aceasta culoare sunt pretentioase, expansive, temperamentale si inclinate spre arta.

10. Gri

Aceasta este culoarea precautiei si a compromisului. Este preferata de persoane care adesea muncesc mult fara sa astepte o recompensa pe masura.

11. Lila

Acest violet deschis este preferat predominant de cei carora le place sa isi construiasca o lume imaginara pentru a sta departe de duritatea reala a vietii. Acestia nu vor sa observe si aspectele dezgustatoare si grele ale existentei si sunt, de cele mai multe ori, impecabili in ce priveste aspectul fizic.

12. Negru

Persoanele care prefera aceasta nonculoare sunt demne si impresioneaza fara sa arate foarte bine.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#semnificatii culori, #culori indicii personalitate, #culori indicii trasaturi carcater , #stil