Ce ochelari de soare sunt în tendințe?

Advertorial
Vineri, 27 August 2021, ora 17:17
4116 citiri
Ce ochelari de soare sunt în tendințe?
ochelari de soare FOTO: Look Studio / Shutterstock.com

Ochelarii de soare au fost şi continuă să fie accesorii cu personalitate care desăvârşesc ţinutele. Fie că sunt purtați la outfituri sport, casual, urbane sau office, reușesc să aducă o notă personală combinații vestimentare pe care o creionează.

Care sunt cei mai populari ochelari de soare, cum îi selectezi pe cei care te reprezintă? Acestea sunt câteva întrebări la care vom găsi răspuns în rândurile următoare.

Ochelari de soare modele în tendințe

Dacă vorbim de tendințe, clar sunt câteva tipuri de ochelari de soare care îşi păstrează farmecul. Modelele aviator, cei cu rame rotunde şi cei cât eye sunt câteva dintre variantele nemuritoare. Avangardiști, eleganți eyerim collection vine cu o varietate mare de soluții de ochelari de soare, modele cu ajutorul cărora pot fi create combinaţii autentice expresive.

FOTO: Look Studio / Shutterstock.com

Sunt în tendinţe variantele cu rame moderne şi finisaje metalice, cele cu rame transparente şi ochelarii cu forme rotunde. Se poartă ochelarii cu rame închise ce ajută la realizarea contrastelor. Lentilele transparente, variantele fumurii dar şi cele cu aspect de oglindă sunt apreciate de fashionistii care doresc să se bucure stil şi ținute expresive.

Ochelarii de soare nu sunt doar accesorii cu personalitate dar şi soluții care susţin sănătatea ochilor. Sunt în tendințe ochelarii prevăzuţi cu filtre speciale care protejează împotriva radiaţiilor UV dar şi a luminii albăstre, deci selectarea modelelor potrivite este o sarcină importantă şi foarte personală.

Cum trebuie aleşi ochelarii de soare?

Pentru că vorbim de rafinații ochelari de soare, sigur nu spunem doar tendinţe Aceștia trebuie selectați şi în funcție de fizionomie şi mărimea feței.

FOTO: Victoria Chudinova / Shutterstock.com

Indiferent de tip şi model, ochelarii completează natural ţinutele casual cu blugi şi cămăşi, pe cele de birou formale, dar şi outfiturile de party şi pe cele abordate la evenimente. Pentru că acestea sunt accesorii importante păstrarea şi depozitarea lor este o sarcină importantă. Aceştia nu trebuie lăsaţi pur şi simplu pe mobilier de şezut ori pe fotoliile de grădină, ci trebuie păstraţi în tocuri speciale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#ochelari de soare, #alegere ochelari de soare, #modele ochelari de soare , #stiri life style