Ce nu trebuie sa faca un barbat la prima intalnire

Sambata, 30 Noiembrie 2013, ora 18:32
7680 citiri
Ce nu trebuie sa faca un barbat la prima intalnire
Foto: Times of India

Primele intalniri ne fac inevitabil sa trecem prin momente stresante, fiind momentul ideal pentru partenera sa-si formeze o prima impresie, de care va depinde evolutia ulterioara a relatiei.

Potrivit Times of India, iata o serie de lucruri care nu sunt recomandate, daca doresti ca intalnirea ta sa fie un adevarat succes.

Nu te holba la alte femei!

O privire ratacita asupra femeilor din jurul tau, fie ca e vorba de tipa sexy imbracata in roghie neagra sau un flirt "nevinovat" cu o chelnerita draguta, reprezinta cel mai sigur mod pentru a incheia in mod dezastruos intalnirea. Controleaza-ti privirile si fii cat poti de amabil si atent la partenera cu care stai.

Lasa telefonul deoparte!

Nevoia permanenta de a-ti verifica mesajele sau a raspunde la apeluri in timpul intalnirii vor face partenera sa se simta inconfortabil. Deci, incearca sa tii telefonul deoparte, iar daca e vorba de un apel de la birou, foloseste scuzele, politicos. Fii un ascultator pasionat fata de partenera si fii sigur ca va fi in avantajul tau.

Nu-i vorbi despre "fosta"!

Nicio femeie nu doreste sa afle la prima intalnire despre legatura ta amoroasa cu fosta. Pastreaza aceste informatii pana cand ea iti va da semnale ca e gata sa asculte povestea trecutului tau. Cu siguranta nici tu nu esti gata sa asculti despre trecutul ei romantic cu alt iubit. E fair-play, nu?

Lasa deoparte glumele cu tenta sexuala!

S-ar putea ca acestea sa fie o a doua natura pentru tine, glumele cu tenta sexuala sau remarcile bruste, insa e posibil ca ei sa nu-i pice bine. Incearca glume bune, care sa destinda partenera si sa se simta cat mai confortabil in prezenta ta.

Nu fii arogant!

Corectarea ei asupra lucrurilor mici, sau faptul de a vorbi excesiv despre munca ta si bani, pot sa te eticheteze ca fiind arogant. Pastreaza o conversatie placuta si amuzanta, nu este momentul sa-ti etalezi cunostintele despre arta si literatura.

Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că, în urma alegerilor parlamentare din acest an, se prefigurează un guvern format din partidele care formează actuala coaliţie. El nu...
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
#Sfaturi prima intalnire barbati, #comportament adecvat prima intalnire, #relatii barbati femei intalnire , #barbati
Comentarii