Ce lenjerii de pat sa alegi pentru zilele calduroase de vara?

Advertorial
Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 14:36
4616 citiri
Ce lenjerii de pat sa alegi pentru zilele calduroase de vara?
lenjerii pat FOTO: pexels.com

Lenjeria de pat nu este un simplu accesoriu pe care il alegi tinand cont de culoare si model. Dupa cum stii deja, petrecem zilnic cel putin 8 ore in pat, timp in care dorim si ne odihnim, asadar lenjeria de pat trebuie sa fie realizata dintr-un material rezistent si confortabil. Pe masura ce temperaturile din termometre scad sau cresc, lenjeria de pat trebuie schimbata si aleasa in functie de anotimp, pentru a fii sigur ca vei avea parte de un somn odihnitor.

Extremele celor patru anotimpuri, adica vara si iarna, sunt mereu asociate cu schimbarea: schimbarea temperaturii, a starii de spirit, a obiceiurilor si a activitatilor. Lenjeriile de pat trebuie sa fie alese in functie de sezon pentru a-ti pastra gradul de confort din timpul somnului si in functie de design pentru a-ti infrumuseta camera in care dormi.

Pe C&C home gasesti o multime de modele adaptate pentru fiecare anotimp in parte. Aici vei gasi criteriile de care sa tii cont atunci cand faci alegerea, iar pe site modele din care sa alegi.

Lenjerii de pat din bumbac - perfecte pentru vara

In timpul noptilor calduroase de vara lenjeriile de pat pot deveni prea lipicioase si inconfortabile. Aceasta problema isi gaseste rezolvarea in alegerea unor lenjerii de pat realizate din bumbac 100%. Bumbacul permite pielii sa respire in timpul somnului, absorbind foarte bine umiditatea si fiind extrem de placut la atingere.

Lenjerii de pat din Damasc - un must-have al paturilor de vara

Lenjeriile de pat din Damasc sunt utilizate de marile lanturi hoteliere si pensiuni care isi doresc ca turistii cazati sa beneficieze de cele mai bune conditii si cele mai confortabile asternuturi. Astfel, poti alege lenjerii de pat din Damasc fara nici o problema, deoarece acestea sunt confectionate din bumbac si prezinta aceleasi proprietati ca cele de mai sus. Modele simple, dintr-o singura culoare de face mai elegante si sunt potrivite pentru orice tip de dormitor.

Lenjerii de pat din matase sau satin

Lenjeriile de pat din matase sau satin sunt extrem de confortabile. Nu exista ceva mai relaxant decat asternuturile din matase sau satin in noptile toride de vara. Ambele materiale regleaza temperatura pielii si ofera confort atunci cand temperaturile cresc.

Acum ca stii care sunt principalele materiale potrivite sezonului cald poti consulta ghid dimensiuni lenjerii de pat pentru a face o alegere potrivita.

O alta recomandare de care trebuie sa tii cont este culoarea. Incearca sa nu alegi asternuturi colorate in nuante inchise pentru ca acestea absorb caldura soarelui in timpul zilei. Asadar, alege unele in culori deschise precum roz pal sau galben, dar si cele albe sunt de efect.

Somn usor!

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#lenjerii pat, #alegere lenjerii pat , #decoratiuni interioare