Ce intrebari sa pui la prima intalnire

Sambata, 09 Iulie 2011, ora 08:42
7824 citiri
Ce intrebari sa pui la prima intalnire

Primele intalniri sunt intotdeauna cele mai dificile, pentru ca nu va cunoasteti foarte bine, nu stii ce sa spui ca sa-i fii pe plac si sa eviti momentele ciudate de tacere. Exista o singura varianta sa afli mai multe lucruri despre ea: sa pui intrebari.

Si aici situatia sta destul de delicat, caci nu trebuie sa fii prea indiscret de la inceput, dar nici sa pari dezinteresat de persoana ei. Iata cateva intrebari strategice, sugerate de Askmen:

Vrei sa incerci melci?

Amandoi va uitati pe meniu si va ganditi ce sa comandati. In loc sa faci o alegere simpla si comuna, alege melci sau alta mancare mai ciudata. Astfel vei vedea daca este dispusa la lucruri noi si indraznete. Alegerea ei iti va arata cat este de flexibila si daca ii place sa experimenteze.

Ce ai face daca ai avea un milion de dolari?

O poti intreba care sunt hobby-urile ei sau ii poti adresa intrebarea de mai sus. In acest fel ii vei putea observa imaginatia, interesele si prioritatile. Cu siguranta vei primi un raspuns din care vrei intelege mai bine cu ce fel de persoana ai iesit. In plus, e o intrebare la care sigur s-a gandit macar o data, asa ca nu ar trebui sa o ia pe nepregatite si sa nu poata da un raspuns.

Care este cel mai infricosator lucru pe care l-ai facut?

Poate ca raspunsul va fi hazliu si ii va trezi amintiri interesante, astfel incat atmosfera se va destinde. In acelasi timp, iti va oferi ajutor pentru intalnirile viitoare. Vei afla la ce grad de risc este dispusa sa se expuna si daca va vrea sa impartaseasca adrenalina cu tine. Daca este prea linistita, nu vei face gafa sa o inviti la o sedinta de sport extrem.

In ce oras ai pleca in momentul asta, daca ai putea?

Iti vei da seama daca este genul de fata care prefera agitatia lumii moderne sau locurile retrase si linistite. Vei intelege mai bine ce-si doreste de la viata.

Cum este sa ai slujba pe care o ai?

Mai devreme sau mai tarziu, conversatia ajunge in punctul in care fiecare povesteste depre slujba. Afla ce simte despre cariera ei, daca o intereseaza doar partea materiala sau chiar ii place ceea ce face si ce ambitii de viitor are. Conversatia aceasta nu trebuie sa fie plictisitoare, caci nu te vei mula pe ceea ce iti povesteste. In plus, ii va face placere sa vorbeasca despre planurile si visurile ei de viitor.

Cu siguranta o vei intriga cu prima intrebare si o vei binedispune cu urmatoarele. La sfarsitul serii va depinde doar de tine daca vrei ca intalnirile dintre voi doi sa continue.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#intrebari prima intalnire, #sfaturi intrebari intalnire romantica, #sugestii intrebari prima intalnire , #intalniri