Ce filme se vor lansa in 2021. Lista celor mai asteptate 5 de titluri

Duminica, 21 Februarie 2021, ora 07:37
2598 citiri
Ce filme se vor lansa in 2021. Lista celor mai asteptate 5 de titluri
Noi filme in cinematografe

Plecand de la ideea ca oamenii vor fi sanatosi si ca vor avea un start fresh dupa un an asa lung si tumultos cum a fost 2020, ne-am gandit sa vedem ce filme se vor lansa in 2021 in cinematografe. Bineinteles ca unele dintre ele erau si pe lista lui 2020, dar, din motive evidente, nu s-au mai lansat.

Cu lansari semnate de Wes Anderson, Steven Spielberg, Marvel si cu un nou James Bond, 2021 pare ca va fi un an excelent pentru iubitorii de film. Dar care sunt cele mai asteptate cinci titluri ale anului? LIFE.ro ne ajuta cu recomandarile pentru prima parte a anului:

#1 Nomadland

De Chloe Zhao am mai auzit, insa pare ca va avea o intrare exploziva in 2021. Nu numai ca regizeaza mult asteptatul film Marvel, The Eternals, dar este cu siguranta favorita pentru cel mai bun regizor la Oscarurile din acest an pentru munca ei incredibila in regia Nomadland. Cu Frances McDormand in rolul principal, acela al unei femei fara radacini, care isi duce viata in duba ei, filmul este la fel de emotionant ca oricare altul pe care il veti vedea anul acesta.

Data de lansare: februarie 2021

#2 No Time to Die

Pare ca am asteptat prea mult timp acest film, ridicol de mult. Ultimul film cu Daniel Craig a intampinat tot felul de dificultati, inclusiv unele rani suferite de actorul principal, insa, producatorii promit ca pe 2 aprilie va fi in cinematografe. Cu Lashana Lynch, Madeleine Swann si un cantec tematic cu voce Billie Eilish, filmul promite un sfarsit exploziv al incredibilului mandat al lui Craig ca Bond.

Data de lansare: aprilie 2021

#3 A Quiet Place Part II

Emily Blunt isi va relua rolul de cap al familiei sale foarte linistite ascunzandu-se de creaturi care vaneaza prin sunet in aceasta continuare a hit-ului surpriza din 2018. A doua parte va arata ca familia se aventureaza in afara "zonei de siguranta", realizand rapid ca aceste creaturi nu sunt singurele amenintari care exista.

Data de lansare: aprilie 2021

#4 The French Dispatch

Cand vine vorba de concurentii la Oscar, The French Dispatch a fost in fruntea listei scurte a criticilor. Din pacate, la fel ca orice altceva, a primit marele impuls pana in 2021. Urmatoarea caracteristica de la Wes Anderson este descrisa ca "o scrisoare de dragoste catre jurnalisti, plasata intr-un avanpost al unui ziar american din Parisul secolului al XX-lea si centrata pe trei povestiri". In mod tipic Anderson, distributia include un ansamblu de stele cu Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Lea Seydoux, Frances McDormand, Timothee Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Steve Park, Bill Murray, Owen Wilson, unii dintre favoritii regizorului.

Data de lansare: mai 2021

#5 Black Widow

Desi razbunatorii au pierdut-o tragic pe vaduva neagra in Avengers: Endgame, primul ei film de sine statator ne duce inapoi in timp, cand Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) se intoarce acasa dupa evenimentele din Captain America: Civil War, doar pentru a face fata problemelor familiale pe care le-a lasat in urma. Florence Pugh si David Harbor isi fac debutul si in universul Marvel.

Data de lansare: mai 2021

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#filme noi 2021, #filme cinematograf , #stiri life style