Ce compleuri purtam primavara aceasta la birou?

Advertorial
Marti, 06 Aprilie 2021, ora 17:11
4389 citiri
Ce compleuri purtam primavara aceasta la birou?
compleuri primavara FOTO: freepik.com

Munca la birou in corporatii sau institutii care impun un anumit cod vestimentar vine mereu la pachet cu provocarea alegerii tinutei potrivite. Atingerea unui echilibru perfect intre profesionalism si stil poate fi extrem de confuza. Tocmai de aceea venim in ajutorul tau cu o recomandare clasica, dar care ofera intotdeauna rezultate: compleuri de dama. Alege ca primavara aceasta sa porti compleuri cu totul si cu totul speciale, care iti vor oferi energia pozitiva de care ai nevoie pentru a face fata tuturor provocarilor.

Fie ca alegi compleuri de tip sacou-fusta pentru un efect formal sau bluza-pantaloni pentru un aspect mai relaxat, efectul va fi intotdeauna unul desavarsit. Ambele denota un stil profesional, inteligent si sofisticat in acelasi timp. Important este ca atunci cand te imbraci pentru birou sa alegi o tinuta in care sa te simti confortabil toata ziua. Compleurile indeplinesc cu brio aceasta cerinta.

Iti prezentam mai jos cateva modele pe care trebuie sa le adaugi garderobei tale office in aceasta primavara.

Costum office format din sacou si fusta

Ei bine, aceste combinatii vestimentare reprezinta in totalitate stilul formal. Sunt ideale pentru intalnirile de afaceri sau pentru prezentarile deosebite acompaniate de persoane de prima importanta. Conteaza extrem de mult modul in care te prezinti, iar increderea in tine vine de multe ori si din tinuta pe care o porti. Cu siguranta vei lasa o impresie placuta, descrisa de profesionalism.

Costum office format din bluza si pantaloni

O tinuta lejera si colorata, in ton cu vremea de afara, poate fi un compleu lejer format dintr-o bluza vaporoasa si pantaloni subtiri. Cu siguranta vei aduce cu tine la birou buna dispozitie si energie pozitiva. Comoditatea si lejeritatea sunt cuvinte cheie ce descriu acest compleu. Ziua va fi mult mai vesela si productiva.

Costum office format din bluza si fusta

Acest tip de compleu este combinatia perfecta de stil casual si formal. Croiala lejera iti ofera confortul de care ai nevoie pentru o intreaga zi. Vizual insa, pare o tinuta office formala si sobra. In ansamblu este tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de doua aspecte vestimentare aflate la poluri opuse.

Costum elegant din 3 piese

Aceasta este o varianta de costum format din bluza, fusta si sacou ce poate fi purtata cu brio atat la birou cat si la un eveniment important. Este cu siguranta o investitie care merita in totalitate. Te poti bucura astfel de un aspect elegant si decent, nu doar la o petrecere, cat si la birou. Este o tinuta conservatoare si magulitoare in acelasi timp.

Modelele prezentate mai sus sunt o alegere minunata chiar si atunci cand mergi la un interviu. Acestea proiecteaza un aspect ingrijit si inteligent, cu ajutorul caruia vei crea o impresie excelenta. Nu uita nici de accesorii! Selecteaza bijuterii de dimensiuni mici si pantofi cu toc potrivit. Stim, poate fi complicat sa compui o tinuta office, mai ales atunci cand vrei sa fie perfecta. Tocmai de aceea consideram compleurile ca fiind o alegere de baza si necesara.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#compleuri primavara, #primavara, #compleu primavara , #stiri life style