Ce beneficii are hrana de animale de la Taste of The Wild?

Advertorial
Joi, 04 Martie 2021, ora 16:50
5532 citiri
Ce beneficii are hrana de animale de la Taste of The Wild?
Taste of The Wild FOTO: Shutterstock.com

Un animal fericit este un animal bine hranit, iar un animal bine hranit nu este cel care consuma o cantitate mare de mancare, ci unul care are parte de o dieta echilibrata pe baza de ingrediente de cea mai buna calitate.

Hrana sanatoasa, pe baza de ingrediente de buna calitate, provenite din surse naturale este de ceva timp un curent pe care l-au adoptat multi stapani de animale, pentru patrupedele lor. Alimentatia isi spune cuvantul asupra starii de sanatate generale si acest lucru devine tot mai valabil si in cazul animalelor, nu doar in cazul oamenilor.

Atunci cand un caine primeste hrana potrivita nevoilor lui, acest lucru se cunoaste atat la exterior, cat si in felul in care se simte si se comporta cainele. Un caine care mananca sanatos si echilibrat este un caine plin de energie, dornic sa intre in contact cu oamenii, nu are stari contradictorii si este mereu fericit sa fie in compania stapanilor sai. Un caine hranit corespunzator are blana curata si stralucitoare si pielea asemena.

Pentru stapanii care isi doresc sa le ofere cainilor lor o alimentatie care are la baza ingrediente naturale si care acopera necesarul de proteine, grasimi, minerale si vitamine de care animalele de companie au nevoie, au acum ocazia sa incerce Taste of The Wild, hrana pentru animale care are la baza exclusiv ingrediente naturale si care satisface pe deplin nevoile cainilor si pisicilor.

Care sunt ingredientele din care este facuta hrana Tase of The Wild

Pentru a te bucura cat mai multi ani de animalul tau de companie si pentru ca acesta sa fie ferit de tot felul de afectiuni, ofera-i mancare de cea mai buna calitate. Toate formulele de hrana din gama Taste of the Wild sunt facute din ingrediente naturale de cea mai buna calitate, precum somonul, carnea de bizon, carne de miel, de mistret si vita, carne de rata si carne de caprioara.

Descopera sortimentele Taste of The Wild Pacific Stream si Taste of The Wild High Prairie, ideale pentru caini.

Omega 3 si proteinele, nelipsite din dieta cainilor si pisicilor

Dintre toate sursele de peste, somonul are cel mai mare continut de omega 3, grasimi necesare pentru o buna dezvoltare a cainilor si pisicilor. Tocmai din acest motiv, somonul este unul dintre ingredientele de baza din multe sortimentele de hrana Taste of Wild. Omega 3 are multiple beneficii pentru cainii si pisicile de companie care primesc aceste grasimi in cantitati optime: acestea au efect antioxidant si contribuie la fortificarea sistemului imunitar al animalelor. In acelasi timp, omega 3 ajuta si la mentinerea unui aspect sanatos al blanii si contribuie la o buna sanatate a pielii patrupedului.

Sistemul digestive, protejat cu alimentatia optima

Un sistem digestiv sanatos se mentine cu alimentatia potrivita. Cainii si pisicile sunt predispusi la sensibilitati ale sistemului digestiv, de aceea trebuie sa existe in permanenta o atentie deosebita acordata modului in care sunt hranite animalele de companie pe care multi le au acasa.

Hrana uscata pentru caine Taste of the Wild este recomandata animalelor de companie pentru a-si mentine sistemul digestiv sanatos si puternic, avand o formula nutritionala bogata in proteine de cea mai buna calitate.

De asemenea, datorita formulelor fara cereale, hrana Taste of the Wild este recomandata cainilor si pisicilor predispusi/predispuse la probleme ale pielii sau la alergii.

Un sistem digestiv sanatos se mentine si cu o alimentatie usor de digerat asa cum este hrana uscata Taste of the Wild.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#Taste of The Wild, #animale de companie, #caini, #hrana caini, #megapet, #petshop , #animale