Ce avantaje ii asiguri cainelui tau cand il hranesti cu Acana

Advertorial
Miercuri, 17 Martie 2021, ora 11:56
4608 citiri
Ce avantaje ii asiguri cainelui tau cand il hranesti cu Acana
caine FOTO: shutterstock.com

O dieta echilibrata, bogata in proteine si nutrienti necesari unei bune dezvoltari este esentiala pentru fiecare caine.

Sunt multe tipuri de diete pentru caini, care circula pe internet sau sunt promovate de anumiti specialisti, dar nu este de fiecare data usor pentru stapanii de caini sa isi dea seama care se potriveste cel mai bine prietenului lor necuvantator.

Iata cateva aspecte importante de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi modul in care iti vei hrani animalul de companie.

Dieta in functie de varsta cainelui

Primul criteriu de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi hrana pentru animalul tau de companie este varsta acestuia. In functie de varsta, un caine are anumite nevoi nutritionale pe care stapanii le vor satisface cu ajutorul unei diete adecvate.

Alimentatie bogata in proteine

Cainii au nevoie de o dieta bogata in proteine pentru a se dezvolta cat mai bine si pentru a-si mentine musculatura. Hrana pentru caini Acana contine in proportie de peste 70% carne de calitate superioara cum ar fi carnea de pui sau curcan de ferma sau peste de captura, precum hering, cambula si merluciu si o poti comanda simplu din petshop.

Pornind de la ideea ca anatomia alimentara a cainilor domestici este aceeasi cu cea a stramosilor lor salbatici, Acana produce hrana pentru caini, care reflecta calitatea, varietatea si prospetimea carnii adevarate pe care cainii o mananca din toate timpurile. Rasfata-ti patrupedul cu Acana Classic Prairie Poultry.

Prin urmare, in hrana pentru caini Acana nu exista alimente precum cartofi, orezul, tapioca, proteine vegetale si aditivi sintetici care nu trebuie sa se regaseasca in mod natural intr-o dieta echilibrata a cainelui.

Hrana Acana este inspirata si facuta din tot ce are natura mai bun si mai hranitor pentru animalul tau de companie:

  • Este bogata in carne si proteine: hrana produsa de Acana este alcatuita din 75% carne proaspata.
  • Diversitatea tipurilor de carne folosita la prepararea hranei este unul dintre elementele care diferentiaza hrana Acana de alte produse in aceasta categorie, care se afla pe piata.
  • Fructele si legumele care sunt folosite la prepararea hranei Acana sunt cultivate in gradini si livezi si crescute in mod ecologic, pentru a nu alterna calitatile naturale ale preparatului. De asemenea, odata ce sunt recoltate, fructele si legumele sunt trimise in stare proaspata pentru a fi utilizate.

Ce cantitate de mancare trebuie sa consume un caine

Cantitatea de mancare pe care o consuma cainele tau este un detaliu important al unei diete sanatoase. Cainele nu trebuie sa consume mai mult decat necesarul sau zilnic, chiar daca nu putini sunt cei care incearca sa isi impresioneze stapanii pentru le da din portia lor. Cantitatea de hrana de care are nevoie cainele tau depinde in mare masura de marimea, rasa si varsta animalului, precum si de cata miscare face in mod regulat. Pentru fiecare stapan de caine este important sa se asigure ca nu supraalimenteaza patrupedul sau din contra, ca nu il hraneste suficient. Cei care nu stiu exact care este cantitatea de hrana potrivita pentru cainele pe care il au acasa, pot consulta un specialist sau se pot documenta citind cu atentie indicatiile de pe pachetele de hrana. Pe pungile de hrana Acana exista etichete cu indicatorii pe care trebuie sa ii ai in vedere atunci cand stabilesti portia de mancare a cainelui tau. Tine cont ca obezitatea este o afectiune frecvent intalnita la caini, iar unele rase sunt cu atat mai mult predispuse sa ia excesiv de mult in greutate.

La fel ca mancarea, hidratarea este foarte importanta pentru starea generala de sanatate a cainelui. Cainele trebuie sa aiba intotdeauna la dispozitie un vas cu apa proaspata, pentru a evita pericolul deshidratarii.

Pui de câine ascuns la motorul mașinii. Surpriză de proporții pentru șofer: ”100 km parcurși cu el sub capotă. Problema e că nu îl pot păstra”
Pui de câine ascuns la motorul mașinii. Surpriză de proporții pentru șofer: ”100 km parcurși cu el sub capotă. Problema e că nu îl pot păstra”
Un bărbat care a călătorit de la Timișoara la Cluj a avut o surpriză de proporții după ce a ajuns la destinație. A găsit un pui de câine ascuns sub capotă, în compartimentul motor al...
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
#caine, #alimentatie caine, #hrana caine, #animale de companie , #animale