Ce accesorii nu trebuie sa iti lipseasca (Galerie Foto)

Miercuri, 28 Aprilie 2010, ora 12:08
3170 citiri
Ce accesorii nu trebuie sa iti lipseasca (Galerie Foto)

Moda este schimbatoare, dar si ciclica in acelasi timp. Vremurile sunt insa de asa natura incat nu ne permitem sa ne schimbam hainele din dulap atat de des pe cat ne-am dori. Aici intervin accesoriile bine alese, care transforma o tinuta demodata intr-una "in tendinte".

Accesoriile sunt mai ieftine si dau autenticitate tinutei tale atunci cand esti in lipsa de idei. Cei de la Million Looks au facut o lista cu accesoriile "hot" din acest sezon.

O palarie de rafie cu panglica bleumarin se asorteaza de minune cu o camasa de in, o pereche de blugi si pantofi cu platforma in zilele cu soare. Si cand te gandesti ca te si protejeaza de razele ultraviolete nu poti decat sa te bucuri ca esti si la moda si in siguranta.

O esarfa marinareasca nu trebuie sa iti lipseasca din sifonier. Poate fi purtata la orice tinuta, chiar daca vremea nu este atat de friguroasa incat sa ai nevoie de o esarfa. De asemenea, poti sa o porti si ca accesoriu de par sau pentru a scoate din anonimat o geanta nu tocmai asortata cu tinuta.

O centura lata din material elastic cu catarama de metal sau de piele este un accesoriu care scoate la lumina provocatoarea din tine. Poti sa o porti la o rochie stramta sau cu o camasa si pantaloni.

Un alt accesoriu "hot" al acestui sezon este reprezentat de cureaua din piele si metal, intr-o impletire a celor doua materiale. Este versatila si gata sa te scoata din anonimat oricand ai nevoie de ea.

Umerii au revenit, dar nu e vorba de cei ascunsi sub captuseala sacoului ci de cei pe care poti sa ii pui la o camasa. Fie ca sunt din pene sau dantela vei arata foarte sic.

Poti sa ii porti la o petrecere sau la o iesire cu prietenele tale. De fapt, totul depinde de imaginatia si curajul tau atunci cand e vorba de vestimentatie.

Bentitele supradimensionate care au flori, fundite sau alte decoratiuni sunt "pe val". Neaparat trebuie sa porti si tu asa ceva ca sa fii in acelasi timp si feminina, dar sa arati si ca o copila inocenta.

Nu uita de micile accesorii care iti vor scoate in evidenta si poseta. Aici ai de unde alege. Fie ca iti agati de toarta gentii un animalut haios, fie ca e vorba de o floare, ai o multime de variante. Nu uita totusi sa pastrezi "accesorizarea" in limitele bunului gust, fara exagerari.

Si daca nu ai un buget pentru accesorii, nu te intrista: e cazul sa apelezi la imaginatie si sa iti confectionezi singura ce ai nevoie.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#accesorii recomandate sezon, #curea bentita , #accesorii