Cat sa spui si cand sa taci: 7 secrete pentru a pastra o relatie

Sambata, 19 Iulie 2014, ora 08:24
9650 citiri
Cat sa spui si cand sa taci: 7 secrete pentru a pastra o relatie
Foto: Jaber3000

Chiar daca sinceritatea este foarte importanta intr-o relatie, exista lucruri care aduc valoare unei relatii.

Daca esti femeie, este important sa stii cand trebuie sa te deschizi si cand trebuie sa tii anumite lucruri in tine, noteaza Allwomenstalk.

Sunt lucruri care trebuie pastrate secrete fata de celalalt, pe care nu trebuie sa le impartasesti pentru ca relatia sa nu aiba de suferit, ci, dimpotriva, sa devina una mai buna.

Nu iti place de mama partenerului

Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa te abtii sa-l spui este acela ca nu iti place de mama lui. Acest lucru este valabil daca nu iti place de orice membru al familiei sale.

Daca ii impartasesti ca nu iti place de mama lui, se vor isca tensiuni, asa ca e mai bine sa incerci sa te intelegi cu ea si sa te gandesti ca nu este o persoana cu care trebuie sa petreci prea mult timp.

Detalii din fostele tale relatii

Chiar daca este bine sa impartasesti celuilalt prin ce ai trecut in viata, exista o limita si in aceasta privinta. Sunt unele lucruri din trecutul tau pe care este mai bine sa nu le stie.

Astfel, preferabil este sa ii oferi un sumar general al relatiilor tale anterioare, fara sa ii dai detalii despre fiecare legatura amoroasa in parte.

Capriciile care ne scot din minti

Fiecare dintre noi are obiceiuri, preferinte sau mici capricii. Acestea ne definesc felul de a fi si ne transforma in persoane cu trasaturi unice.

Uneori, aceste lucruri care ne individualizeaza ii enerveaza pe ceilalti. Atunci cand o astfel de manifestare te deranjeaza la partenerul tau, incearca sa te gandesti ca si tu ai capricii similare.

Cheltuieli peste cheltuieli

Daca imparti cheltuielile cu partenerul tau, este normal sa vrei sa ii spui mereu cat costa anumite lucruri. Totusi, uneori este mai bine sa nu ii spui despre micile cheltuieli personale.

In plus, e bine sa incerci sa nu aduci in discutie anumite achizitii, mai ales atunci cand stii ca ai depasit un anumit buget.

Nu iti place cum face anumite lucruri

Nu toti oamenii sunt la fel, asa ca nu ar trebui sa fie o surpriza ca facem lucrurile in mod diferit. Lasa-ti partenerul sa fie el insusi si fa si tu acelasi lucru.

Poate el gateste diferit si poate taie verdeata altfel decat cum o faci tu, insa daca rezultatul este unul bun, ignora modul in care o face, ca sa nu existe conflicte.

Nu iti plac glumele sale

Daca simti ca nu iti place umorul sau, nu castigi nimic spunandu-i-o. Mai mult, ai putea chiar sa-l ranesti. Chiar daca glumele sale sunt dure pe alocuri, fii politicoasa si razi.

Pana la urma, si ce daca glumele sale sunt putin mai demodate? Incearca sa iti dai seama ca si ele fac parte din personalitatea lui.

Ce le spui celorlalti despre relatia voastra

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii ca sa pastrezi o relatie este acela ca secretele voastre nu trebuie impartasite mai departe.

In mod cert, lui nu ii va placea sa auda ce vorbesti despre el, chiar daca femeile au obiceiul de a-si impartasi detalii despre relatie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#secrete mentinere relatie, #secrete relatie lunga durata, #sfaturi relatie iubire , #relatii