Cat rabzi pana sa-i schimbi garderoba celui de langa tine?

Marti, 07 Mai 2013, ora 17:271466 citiri
Cat rabzi pana sa-i schimbi garderoba celui de langa tine?

Cand fluturii zboara prin stomac cu nemiluita, e simplu sa ierti alegerile vestimentare nereusite ale celuilalt. Insa toleranta are o limita, iar un studiu a scos la iveala care e limita rabdarii in ceea ce priveste alegerile vestimentare neinspirate ale perechii.

Mai ales femeile simt o nevoie greu de oprit de a schimba garderoba partenerului, iar asta se intampla, in medie, dupa sase luni si jumatate de relatie, relateaza news.com.au.

Studiul derulat de Marks and Spencer si Oxfam a aratat ca femeile nu pot suporta prea mult sa-si vada alesii in pantaloni mulati pe corp, asa-zisii "meggings", nici in pantaloni de piele ori cei trei sferturi, slapi sau salopete care imbraca integral corpul.

In ceea ce-i priveste pe barbati, acestia par sa nu suporte nici ei salopetele la femei, conform sondajului, dar nici treningul, colantii ce imita blugii, hainele cu imprimeuri animale si topurile scurte si tubulare, fara bretele.

Cum reactioneaza femeile cand intampina rezistenta si sunt decise sa schimbe felul in care se imbraca jumatatea lor? Pot fi nemiloase, arata sondajul. Aproape jumatate admit ca au aruncat la gunoi hainele care nu le erau pe plac din garderoba partenerului, fara ca acesta sa stie.

Mai mult, una din sapte le-a combinat, in masina de spalat, cu articole colorate, intentionat, pentru a le strica.

Totusi, una din cinci e "generoasa", recunoscand ca si-a schimbat stilul vestimentar pentru a se "asorta" cu cel al partenerului.

Incredibil e faptul ca mai bine de doua treimi dintre femei admit ca poarta ocazional din hainele partenerului. Doar unul din cinci barbati procedeaza la fel, dand iama in hainele ei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News