Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Life style > stiri life style
A   A   A

Cu 30 de dolari pe noapte poti inchiria casa in care s-a filmat serialul Printul din Bel-Air

Cu 30 de dolari pe noapte poti inchiria casa in care s-a filmat serialul Printul din Bel-Air
Casa in care a fost filmat serialul "Printul din Bel-Air/ The Fresh Prince of Bel-Air" poate fi inchiriata prin Airbnb pentru 30 de dolari pe zi, iar aceasta oferta este menita sa marcheze 30 de ani de la debutul productiei, potrivit Variety.

Will Smith, starul serialului, a anuntat pe Instagram ca imobilul din "The Fresh Prince of Bel-Air" poate fi inchiriat de rezidenti ai districtului Los Angeles.

Incepand cu 29 septembrie, acestia au ocazia de a se caza individual sau in grup de doi. Cele cinci date disponibile sunt 2, 5, 8, 11 si 14 octombrie.

Oaspetii de o noapte vor avea acces in aripa casei in care se instalase personajul lui Smith, precum si la piscina si in salon.

Dormitorul este dotat cu un cos de baschet si cu platane la care pot fi mixate piese clasice, iar musafirii vor avea acces si la garderoba lui Will.
Din cauza pandemiei, cei selectati trebuie sa dovedeasca resedinta in district si sa apartina aceleasi gospodarii.

Vezi aceasta postare pe Instagram
YOOOO!! Y'all think we should rent out the @freshprince house?? We're making it happen with the squad at @airbnb!! #FreshPrince30th O postare distribuita de Will Smith (@willsmith) pe Sep 13, 2020 la 6:00 PDT
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 04:44

 Articol citit de 1903 ori

Citeste si: