Care sunt barbatii de care o femeie ar trebui sa se fereasca

Vineri, 25 Octombrie 2013, ora 09:59
7673 citiri
Care sunt barbatii de care o femeie ar trebui sa se fereasca
Foto: elldor.info

Pentru o femeie, indiferent de varsta la care hotaraste sa-si aleaga partenerul, este intelept sa se gandeasca foarte bine inainte de a face acest pas.

Daca sunteti in cautarea unei relatii serioase, ar fi bine sa stati departe de urmatoarele tipuri de barbati, potrivit publicatiei Times of India.

Narcisistul

Il recunosti usor, ii lipseste masculinitatea, petrece mult timp in fata oglinzii si acorda timp indelungat ingrijirii personale. Un astfel de barbat nu va avea timp sa te admire sau sa-ti faca vreun compliment, fiind prea absorbit de propria persoana.

Judecatorul

Aici avem de-a face cu un barbat care intotdeauna isi trage concluziile bazate pe experientele sale din trecut. Va incerca mereu sa convinga ca are dreptate si te va face sa te simti tot timpul vinovata.

Indragostitul de sport

Sportul este prima mea dragoste sau cel putin asa sustine el. Da, stim cu totii ca barbatii iubesc sportul - mai ales fotbalul mai mult decat orice altceva. Intre a merge la un teatru cu tine si vizionarea unui eveniment sportiv, el va alege cu siguranta acesta din urma. Indiferent ce ai zice, el nu va renunta pana nu-si va satisfice "pasiunea".

Zgarcitul

Nu vei gasi nicio doza de cavalerism in el. Nu ar imparti nicio placinta cu tine! Va astepta tot timpul de la tine sa-i satisfaci nevoile, fie ca e vorba de hrana, imbracaminte sau adapost. Va dori sa contribui la plata chiriei apartamentului. Pentru ce ar vrea o femeie sa faca asta?

Carcotasul

Acest tip iti atrage atentia in mod constant asupra felului tau de a fi sau de a te infrumuseta: fie ca este vorba coafura ta, felul in care vorbesti sau razi, va face sa te simti mizerabil.

Grandomanul

Acesti barbati se bazeaza pe gloria din trecut. Intotdeauna vor povesti ce mare jucator de fotbal a fost si cat a avut omenirea de castigat prin el. Va vorbi mereu despre realizarile sale trecute, refuzand insa sa vorbeasca despre sarcinile din prezent.

Egoistul

Tipul e centrat pe sine, foarte plin de el. Cu fiecare ocazie, va dori sa se stabileasca faptul ca el e mai bun decat tine. Iar tu cu siguranta nu vrei sa ajungi sa te simti ca o povara!

Inselatorul

E tipul cochet, care si-ar dori sa atraga fiecare fata frumoasa de pe planeta. Daca nu vrei sa ajungi sa canti "Unbreak my heart" ca Toni Braxton, stai departe de acest tip!

Posesivul

"Te-ai nascut pentru mine"... suna cunoscut, nu? Am auzit aceste cuvinte in filme de multe ori. Cu toate acestea, suna bine doar pe tambur, nu si in viata reala. Este bine sa cunosti pe cineva care te iubeste atat de mult, dar nu intr-atat incat sa renunti la spatiul tau personal. Nu-i va placea sa iesi cu cea mai buna prietena, va dori tot timpul sa-ti centrezi atentia pe el. Deja te simti sufocata?

Suspiciosul

Indiferent de cat de loiala ii esti, va avea tot timpul un sentiment ca-l minti, ca inca esti in legatura cu ex-ul, ca este inselat. Detesta sa vorbesti cu alti barbati si ii displace sa te vada fericita. Nu poate trece peste o problema banala, cum ar fi telefonul tau ocupat. Scuteste-te de groaza!

Imposibilul

Intalnirea cu acest tip ar fi dezastruoasa, ca sa folosim un eufemism. Ar insemna renuntarea la respectul de sine. Desi ai putea spune ca te iubeste si ii place stilul tau, va face tot posibilul sa te schimbe total de indata ce veti incepe relatia. In doar cateva luni te vei simti deja ca o persoana diferita.

Prietenii iti vor spune cat de mult te-ai schimbat de cand te intalnesti cu el. El decide coafura, garderoba, cartile pe care le citesti, muzica pe care o asculti, filmele pe care le urmaresti si chiar persoanele pe care le intalnesti... Pfiu! Tu pe unde mai esti?

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#barbati de evitat, #relatii femei barbati sfaturi, #alegere partener femei , #cuplu