Mokka - cumperi acum, platesti mai tarziu!

Advertorial
Miercuri, 24 Martie 2021, ora 18:48
15284 citiri
Mokka - cumperi acum, platesti mai tarziu!
cumparaturi FOTO: pixabay.com

Cu totii am fost pusi in situatia de a avea o nevoie urgenta de bani pentru diverse achizitii neprevazute. Revo Technologies a introdus serviciul de plata digitala Mokka, un brand bazat pe sloganul "Cumperi acum, platesti mai tarziu!" care permite clientilor sai sa cumpere acum produsele de la comerciantii asociati si sa efectueze ulterior plata in rate.

Ce este seriviciul de plata digitala Mokka?

Este un serviciu prin care te poti imprumuta si cu care poti plati direct in magazine, sau prin aplicatia mobila la mii de magazine partenere Mokka.

Cum functioneaza?

Atunci cand ai nevoie de o suma de bani pentru cumparaturi urgente, serviciul Mokka este ideal. Prin Mokka, nu e nevoie de deplasare la banca, ci te poti inregistrare direct cu telefonul. Formularul de inregistrare poate fi completat selectand suma afisata langa produs sau la final dupa adaugarea produselor in cos. Dupa prima inregistrare, se va selecta metoda de plata prin Mokka, introducand numarul de telefon pentru verificare. Dupa introducerea codului primit prin SMS, veti fi directionat pentru a selecta perioada de plata a ratelor egale: 1 luna, 3 luni sau 6 luni. Ratele pot fi de asemenea platite mai repede, prin accesarea contului personal din Mokka.ro.

Pentru a face totul si mai clar, prezentam un exemplu: pentru un avans Mokka in valoare de 700 de lei pe o perioada de 6 luni, suma totala de plata este de 739 de lei, iar dobanda calculata (DAE) este de 19.75%. Un alt exemplu ar fi ca pentru o suma de 600 de lei pe o perioada de 3 luni, suma totala de plata, este tot de 600 de lei, iar dobanda calculata (DAE) este de 0%.

De unde putem cumpara?

Compania a construit parteneriate cu sute de comercianti de top, din cele mai diverse domenii precum moda, bijuterii, articole pentru copii, sport, sanatate si frumusete, bricolaje, decoratiuni pentru casa, electronice.

De ce este bine sa devii partener Mokka?

De multe ori, observand statisticile magazinului tau online, ai observat numarul de clienti care isi "uita" produsele in cos, neachitate. O metoda pentru a-ti ajuta clientii sa achizitioneze aceste produse, care le-au captat interesul, este imprumutul pus la dispozitie pe site-ul respectiv prin serviciul Mokka. Mai multe informatii despre cum puteti dezvolta un parteneriat puteti afla pe pagina site-ului.

Am cumparat cu ajutorul Mokka. Unde vad detaliile platii mele?

Detaliile le puteti consulta oricand intrand in contul Mokka, de pe mokka.ro, iar la pagina de asistenta puteti vedea serviciul Mokka, plata in rate, limita si soldul disponibile, contractul de credit, anulare comanda si returnarea produselor si platile efectuate.

Este simplu si usor de utilizat, primesti banii pe loc si nu trebuie sa te deplasezi.

In concluzie, serviciul de plata digitala Mokka, ofera beneficii semnificative atat pentru comercianti cat si pentru utilizatori.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#card, #card de cumparaturi , #stiri life style