Capre salbatice au invadat straziile pustii ale unui oras din Tara Galilor (Video)

Marti, 31 Martie 2020, ora 17:03
12224 citiri
Capre salbatice au invadat straziile pustii ale unui oras din Tara Galilor (Video)
Foto: captura Twitter

Mai multe capre salbatice au invadat strazile pustii din Llandudno, un oras turistic aflat intr-o regiune de coasta a Tarii Galilor, dupa decretarea starii de urgenta la nivel national in Marea Britanie din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza marti PA.

Unul dintre rezidenti, Andrew Stuart, a asistat la momentul in care caprele salbatice au profitat de absenta totala a traficului rutier si pietonal de pe strazile din Llandudno, un oras din regiunea Tara Galilor de Nord (North Wales).

Andrew Stuart, care lucreaza ca reporter pentru Manchester Evening News, a anuntat Politia locala dupa ce a remarcat ca animalele salbatice "au incalcat regulamentul de izolare, adunandu-se in grupuri mari si nerespectand distanta ceruta de doi metri intre ele", in noaptea de vineri spre sambata.

El a remarcat ca acele capre salbatice au avut parte de "un festin nocturn" si s-au hranit cu gardurile vii din oras. "Probabil vor organiza o revolta in oras, acum cand nimeni nu poate sa le impiedice din cauza izolarii la domiciliu", a scris acelasi reporter intr-un mesaj pe Twitter.

"De asemenea, nu eram sigur ca respectau regula distantei de doi metri intre ele", a adaugat el.

Mai multi reprezentanti ai Politiei din North Wales au venit la fata locului intr-o masina de patrula. "Imi pare rau daca acele capre au fost arestate. Insa ele erau foarte obraznice", a adaugat reporterul galez.

Dupa acel incident, animalele au revenit in oras si pe durata weekendului, distrugand mai multi arbusti de gradina si mancand vegetatia din Piata Trinity din centrul orasului, apoi au dormit, luni, in curtea bisericii locale.

Andrew Stuart a spus ca desi caprele salbatice de pe promontoriul Great Orme nu-si parasesc de obicei teritoriul costier pentru a se refugia la periferia orasului Llandudno decat in iernile foarte grele, "de aceasta data s-au aventurat mai departe ca niciodata".

Promontoriul Great Orme gazduieste o turma de aproximativ 200 de capre salbatice, despre care se crede ca ar fi urmasele unei perechi de capre indiene ce au fost oferite de Sahul Persiei reginei Victoria in anul 1837.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#capre salbatice oras pustiu, #capre salbatice oras coronavirus , #animale
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Five'O'Clock Tea cu sandwichuri cu branza de oaie si masline
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Aristocratia engleza a iesit la pascut.