Canapele si mobilier pentru living

Advertorial
Marti, 14 Aprilie 2020, ora 15:56
12705 citiri
Canapele si mobilier pentru living

Odata cu trecerea timpului mobilierul din casa noastra nu doar ca se uzeaza, dar si "imbatraneste ca stil". De aceea, pe langa necesitatea schimbarii acesteia, simtim nevoia sa dam un refresh stilului camerei.

Si cine poate sa ne ajute cu sugestiile cele mai bune? Corect, o firma care doar asta face de ani buni de zile, prin intermediul echipelor specializate care zi de zi invata la randul lor ceva nou din fiecare proiect realizat.

De aceea cei 17 ani de experienta in domeniul al brandului MobAmbient face ca alegerile dumneavoastra in domeniul designului interior sa devina mult mai usoare. Asta si datorita faptului ca ei nu vin doar cu ideile, ei merg pana la implementarea acestora.

Canapelele si coltare, fixe/extensibile

Fie ca vrei sa schimbi doar canapeaua sau toata mobila, provocarea cea mai mare este sa reusesti sa creezi acel spatiu care sa iti ofere relaxare si o atmosfera placuta.

Dupa alegerea designului trebuie sa ne asiguram de calitatea produselor.

In ziua de azi acest lucru se face cu usurinta, mai ales daca apelam direct la producatori.

In acest fel avem posibilitatea de alegere a materialelor, sub indrumarea specialistilor.

De exemplu, la o canapea extensibila este important daca o extindem des sau nu, pentru a alege un sistem de extensie adecvat.

Sezutul este un alt element important (mai moale sau mai dur).

In final ajungem la partea cromatica si la material, care poate sa fie din piele ecologica, pentru un aspect sobru, stofa normala - pentru o rezistenta sporita, sau material plusat - pentru confort si placere la atingere.

Toate aceste se pot personaliza atunci cand se apeleaza direct la un producator, cum este de exemplu MobAmbient.

Mobila de living

Livingul este inima casei tale. Intreaga familie se aduna aici pentru a petrece timpul impreuna.

In plus, camera de living serveste pentru a primi oaspeti, astfel incat livingul ar trebui sa arate intotdeauna elegant si relevant. Mobila pentru living nu este doar frumoasa, ci si functionala.

Exista modele drepte si de colt, in linii clasice care au usi cu frezare in diverse modele sau in linii elegante, care au usi lucioase care se pot deschide si fara manere.

Datorita tehnologiei, producatorii de mobila pot realiza modele care sa imbine frumos un stil clasic cu accesorii moderne, cu usi si sertare care sa aiba amortizare la inchidere.

Pentru modelele moderne, se poate renunta la manere, deschiderea usilor si a sertarelor facandu-se prin sistemele PUSH, adica prin impingere.

Scapati de stresul proiectarii, apeland la MobAmbient care produce inclusiv mobila pentru living in Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#mobila living modern, #mobila online Bucuresti, #canapele extensibile , #stil