Cadourile pentru copii, marea provocare a adulților - FunFox vă ajută

Advertorial
Luni, 30 August 2021, ora 16:11
3667 citiri
Cadourile pentru copii, marea provocare a adulților - FunFox vă ajută
cadouri copii FOTO: funfox.ro

Să cumpărați unui copil un cadou este o mai mare provocare decât ați crede. Primul gând este legat de jucării. Ce poate încânta mai mult un copil dacă nu dulciurile și jucăriile? Doar că suntem mai conștienți ca niciodată că unele produse nu își au rostul, că unele jucării nu sunt cu scop educativ, că unele nu sunt potrivite pentru o anumită categorie de vârstă. Așadar când tragem linie, selecția depinde de mai multe criterii.

Lăsați-vă inspirați de FunFox în alegerea de cadouri pentru copii. Vorbim despre un e-shop de nișă unde opțiunile sunt la fel de variate și din punct de vedere a tipologiei cadourilor, cât și din punct de vedere al prețurilor acestora.

Idei de cadouri pentru cei mici

Un puzzle este poate alegerea populară. Îi ține pe cei mici ocupați ceva vreme și în plus cere ceva îndemânare și răbdare să fie creat. Cei de la FunFox plusează și vin cu o idee next level și anume cu puzzle-urile 3D, din lemn. Acestea creează diverse forme. Poate fi Pumpkin Carriage spre exemplu, cutie muzică ce detaliază povestea Cenușăresei. Pentru băieți poate fi ales Marble Climber, un puzzle ce urmărește principiul complexității, include o inginerie ce face curios orice copil.

Iar dacă veți dori să exersați și alte talente ale celui mic, un labirint 3D îl va ține cu sufletul la gură. Asta pentru că trebuie să își creeze o strategie, un plan pentru a ghida bila magnetică.

Mașini, mașini și iar mașini. Dacă veți întreba un băiețel ce anume își dorește, cu siguranță printre pasiunile sale se numără și jocul cu mașinuțe. Le preferă pe toate, în varietatea lor. Va avea preferințe la culori, mărci, dar și la funcțiile pe care le pot avea machetele de acest gen. La FunFox veți găsi mașini cu telecomandă, antigravitaționale. Va fi interesant să descopere că nu are aceleași limite clasice și că mașinuța sa nu funcționează doar mergând pe podea, ci poate chiar să fie ghidată pe pereți sau tavan!

Cât pentru cei care au o rutină a somnului destul de complicată și complexă, veți regăsi tot în acest e-shop și idei de cadouri practice. Cum ar fi perna de călătorie în formă drăgălașă de panda sau o lampă curcubeu. O etapă din viața copiilor este negreșit cea în care experimentează frica de întuneric. O lampă de veghe este recomandată pentru astfel de episoade. Iar la FunFox o astfel de variantă este cea cu led proiector, cu un curcubeu ce va aduce un vibe aparte și la simpla sa vedere parcă transmite fericire și stare de bine.

În aceeași categorie de produse de cadouri pentru copii aici veți găsi și alte jucării, utile, educative, unele interactive, dar toate atractive. Descoperiți căni în diverse forme, papuci de casă, jucării diverse ce pot fi alese în funcție de categoria de vârstă de asemenea, ceasuri cu personaje, organizatoare sau pixuri funny sunt o completare a portofoliului de oferte.

Ofertele de la FunFox

Pentru că este deja demonstrat și vizibil faptul că în zilele noastre este mai practic și mai convenabil să cumpărăm online, descoperiți e-shop-ul funfox.ro. Aveți parte de livrare gratuită pentru comenzi de minim 100 de lei, puteți face retur rapid și ușor în cazul în care ar fi nevoie, livrarea este rapidă oriunde în țară, iar de plata online vă puteți bucura întrucât totul este securizat.

În general copiii se bucură de orice primesc și au plăcerea de a fi încântați de o surpriză. Însă mențineți entuziasmul acestora și cu un cadou bine ales. FunFox poate fi sursă perfectă pentru astfel de achiziții.

Contact:

contact@funfox.ro

0741 375 739

Polițiști austrieci, criticați pentru că au primit cadouri din partea Ambasadei Rusiei
Polițiști austrieci, criticați pentru că au primit cadouri din partea Ambasadei Rusiei
Mai mulți polițiști din Viena au fost văzuți ieșind din ambasada Rusiei cu pungi de cadouri. Ar trebui să se abțină de la a face asta în viitor. Dar nu a fost o greșeală, spun șefii...
Stupefacția unui român care a descoperit că în registre soția apare cu 2 copii, iar el doar cu unul. "Nu e posibil să ai două mame, tați pot fi mai mulți"
Stupefacția unui român care a descoperit că în registre soția apare cu 2 copii, iar el doar cu unul. "Nu e posibil să ai două mame, tați pot fi mai mulți"
Un român care a descoperit o eroare în registrele de stare civilă a cerut în mediul online sfaturi și soluții pentru o problemă încurcată. Potrivit acestuia, el apare în evidențele...
#copii, #Cadouri, #cadouri copii , #copii