Cabina foto - o fereastră spre amintiri

Advertorial
Marti, 14 Septembrie 2021, ora 15:10
5868 citiri
Cabina foto - o fereastră spre amintiri
cabina foto FOTO: imagineanuntiitale.ro

Cabina foto - modalitatea ideala de a distra pe toata lumea. Rupe gheata si suprinde momente informale si distractive cu prietenii si familia de la orice tip de petrecere.

Mai țineți minte laboratoarele foto din școală? Câți dintre noi nu ne-am înghesuit să fim acceptați de dom’ profesor la acele ore, pentru o “joacă” atât de captivantă cum este realizarea unei fotografii?... Mirosul specific de hârtie foto și de substanțe chimice, lampa specială cu lumină roșie, pe care o foloseam când măream negativele în camera obscură, modul în care o fotografie începea să se contureze și să prindă viață pe hârtie, marea curiozitate să vezi dacă într-adevar iese ceva din mâinile tale…. toate aceste lucruri fac astăzi parte dintr-o altă viață, parcă…

Nu voi uita nici acum un moment anume din anii ’90, când mi-am spart pușculița și am alergat într-un suflet să-mi cumpăr un Polaroid. Ce stare, ce emoții! Rama aceea albă a fotografiilor, secundele până ce se tipăreau, tremurul ușor al mâinilor mele, perplex fiind că trăiesc asemenea stare… vorba reclamei, sunt de neprețuit! Am îndrăgit mult acel aparat! Ani de-a rândul l-am cărat pretutindeni. Mi-a fost tovarăș de drum în multe drumeții și mi-a captat momente uimitoare din viață. Nu pot decât să mă gândesc cu drag la el și la tot ce înseamnă o fotografie printată.

Fotografia imprimata pe hartie

Astăzi trăim în era în care tehnologia avansează fulminant, aproape oricine deține un telefon mobil sau o cameră video. Oamenii își pot face fotografii instantaneu, pe care mai apoi le postează pe rețelele de socializare. Nu mai există viață fără selfie-uri. Ne străduim să achiziționăm aparatură specială ca să ne iasă încadrările, punem filtre și “ne facem frumoși” pentru poza perfectă… și e bine așa, nu contest acest lucru! Dar parcă nimic nu concurează cu mirosul autentic de hârtie, cu atingerea nostalgică a unei fotografii printate…

Așa încât, în momentul în care apare o fotografie pe care o putem atinge, o putem pune pe raft, într-un album, parcă trăim momentele un pic altfel…

Cei mai tineri, care nu au crescut cu fotografii printate, sunt atrași de cabina foto ca un magnet. Simplul fapt ca își pot imprima instantaneu fotografia pe hârtie, li se pare spectaculos! Cu o textură aparte, ea poate fi păstrată zeci de ani, până prinde patina vremii. Fotografia poate fi transformată în magnet și pusă pe frigider? , poate fi trimisă într-o scrisoare reală, nu virtuală (chiar, câți mai practică azi trimisul de scrisori? … un alt capitol apus….)

Cabina foto – o stare transmisibila, molipsitoare

Ca să nu devin prea nostalgic, vă spun ce am remarcat în activitatea mea de fotograf nunta și evenimente: o cabină foto creează momente unice și, în orice context, aduce distracție maximă participanților!

O să vă împărtășesc astăzi câteva păreri personale despre cum văd eu o cabină foto în cadrul unui eveniment și la final vă dau și un pont!

Un lucru este clar: indiferent de tipul de petrecere - că e nuntă, botez, zi de naștere, bal de absolvire, lansare sau eveniment corporate, cabina foto este cea mai ușoară modalitate de distracție și de a-i aduce împreună pe toți participanții.

Este o stare contagioasă. Nu de puține ori am remarcat cum coada la cabina foto era mai mare decât la open-bar sau la candy-bar! Și știti de ce? Cabina foto naște momente atât de haioase. Cu greu te poți abține să nu te maimuțărești și să nu te alături grupului. S-ar putea să fiți chiar suprinși dacă vedeți pozele dintr-o cabină foto! Să remarcați cum unchiul și mătușa - doi seniori respectabili, se strâmbă mai rău decăt niște copii; cum el încearcă să îi fure ei un pupic, “pentru că nu îl vede nimeni”; că socrul mic, domn serios toată viața, plânge de-a binelea alături de fetița lui; ca X, colegul morocănos de la departamentul de IT, își leapădă comportamentul său corporatist, își pune perucă și nas de clown și devine un super băiat, vesel și distrat… Sau, când veți mai avea ocazia să îl vedeți pe șefu’ cu pene-n cap??

Vorbim așadar despre aur pur! La preț cabina foto devine o suma nesemnificativă față de beneficiile pe care le aduce.

Cabina foto – Ingredientul magic al oricarei petreceri

Să ne gândim la o nuntă, de pildă. În primul rând, mirii sunt foarte stresați de cum vor socializa invitații, de cum să îi așeze la mese. Ei bine, cabina foto poate detensiona atmosfera. Cu toții se antrenează în fotografiat la grămadă, care mai de care mai caraghios. Și țin un pariu cu voi. Veți fi uimiți ce stare de bună dispoziție creează printre invitați. Apoi, este posibil ca unii să fie prea rușinați să iasă la dans sau prea obosiți ca să mai dea din buric pe ritmuri exotice. Aici intervine cabina foto. Ea rupe un pic iureșul și îi poate conduce pe invitați către un alt tip de distracție. îi împrietenește pe cei ce nu se cunosc atât de bine…

Ca să nu mai spun că, având fotografiile printate instantaneu, fiecare invitat poate pleca acasă cu o amintire plăcută, o fotografie de grup, din seara cea mai frumoasă a vieții voastre.

Cabina foto este perfectă și pentru copiii care participă la un eveniment, Îi atrage ca niște pisicuțe. Voi puteți continua liniștiți conversația sau puteți savura un cocktail, în timp ce micuții se vor distra cu selfie-urile din cabina foto.

În concluzie, indiferent dacă este vorba de un cerc restrâns sau de sute de persoane, fiecare grup are propria vibrație și energie. Important este să știm să îi aducem pe toți laolaltă și distracția să fie pe primul loc.

Vrei sa oferi momente de distractie la petrecere?

Nici nu e mare bătaie de cap cu o cabină foto! Este de ajuns să ne contactați pe noi și venim oriunde ne chemați, cu standul pregătit, cu fundaluri și lumini de studio și cu recuzita potrivită. Pozele vor fi imprimate în mai puțin de 10 secunde. În plus, oferim și acces ulterior la o galerie online, cu toate pozele de la eveniment!

Dacă veți da căutare pe Google, pentru „cabine foto București” de exemplu, veți remarca zeci, poate chiar sute de rezultate. Este simplu să achiziționezi recuzita și butaforia necesare, să știi puțină tehnică fotografică. Însă diferența o pot face experiența și seriozitatea. Noi oferim un portofoliu vast, creat în peste 17 ani de experiență în fotografiile de nuntă, botez și evenimente. Investim constant în aparatură performantă și studiem tehnici noi, pentru a vă putea oferi vouă, dragii noștri prieteni, calitate, nu cantitate! Putem închiria cabine foto în București și împrejurimi. Dar discutăm și venim oriunde ne chemați!

Așadar, lustruiți-vă pantofii, pregătiți pălăriile, asigurați-vă că rezistă coafura, luați zâmbetul cu voi, căci venim!!

Vă promiteam la început că vă dau un pont!

Ei bine, ce spuneți de o cerere în căsătorie la cabina foto??!! Locul pare comun, nu se anunță nimic special, dar surpriza va fi cu atât mai mare! De exemplu, puteți organiza o petrecere la care să închiriați o cabină foto, fără să dea nimic de bănuit. Acolo, având prietenii drept complici, puteți începe joaca de-a selfie-ul, ca să vă atrageți partenera în cabina foto. Imediat ce pornește cronometrul, este momentul să acționați: cu bilețele, cu cartonaș, cu floare, cu întrebare, cu ce vreți voi… important este mesajul, dar mai ales reacția! Și vă veți putea bucura toată viața de expresia de pe chipul partenerei, chiar din secundele respective!

Vă las acum, e mare zarvă în sufletul meu, pornită din nostalgie și amintiri. Nu uitați niciodată că fotografiile captează viața! Haideți să o trăim în toate ipostazele și să o luăm cu noi pretutindeni, fie în formă printată, fie digitală! Eu sunt aici pentru voi, de-o viață în ale fotografiei, și sper să îmi permiteți să vă ofer cele mai frumoase amintiri!

Publicat de Constantin Butuc, fotograf nunta

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Cabina foto, #amintiri, #nunta, #petrecere , #nunta