Buchete de flori si aranjamente florale, tendinte 2021

Advertorial
Vineri, 12 Februarie 2021, ora 10:20
15204 citiri
Buchete de flori si aranjamente florale, tendinte 2021

Inceputul unui nou an inspira idei proaspete in multe domenii creative, iar aranjamentele florale nu fac exceptie. 2021 aduce schimbari fara precedent vietilor noastre si lumii in general si nu este de mirare ca multe dintre aceste schimbari sunt reprezentate in felul in care ne bucuram de flori.

Pe masura ce vom petrece mai mult timp in casele noastre, va exista un interes din ce in ce mai mare pentru aranjamente florale care se potrivesc cu felul in care am amenajat spatiul nostru de locuit. Aducerea cadrului natural in case este din ce mai la moda. Ne place natura, ne plac plimbarile in natura, dar din pacate nu le mai putem facem ca odinioara. Din acest motiv cautam alternative.

Cei mai renumiti florari din Bucuresti au inceput deja sa creeze aranjamente florale care aduc foarte mult cu gradinile de flori si vedem in trend chiar si folosirea frunzelor (chiar si frunze uscate asa cum s-a intamplat in toamna anului 2020) in aranjamentele florale si chiar in buchete de flori.

Venirea primaverii va fi mult asteptata in acest an. Daca in 2019 un weekend intr-un oras din Europa, o excursie la munte sau o seara la un restaurant select putea sa fie un prilej bun, pentru indragostiti, sa-si exprime sentimentele, in acest an vom vedea o primavara plina de flori. Sentimentele se vor exprima prin buchete de flori si aranjamente florale care vor umple inimile de bucurie si spatiile in care locuim. Buchetele de flori si aranjamentele florale vor fi in primul plan.

Cateva combinatii de buchete mai deosebite pe care le recomanda pentru acesta primavara Nicu Marin, florist profesionist de peste 20 de ani la floraria-amazon.ro:

"Buchete cu flori de primavara cu un singur tip de floare, cum ar fi, doar lalele, frezii, zambile, ranunculus, anemone, lacramioare sau mimoze combinate cu frunze de eucalipt. Si mai indraznete sunt buchetele cu flori de primavara si accente cu flori de vara, cum ar fi bujori si hortensii. Combinatii de flori de primavara cu flori exotice, cum ar fi, orhidee si waxflowers (camelaucium). Florile de primavara impreuna cu trandafiri si miniroze (trandafiri pitici) sunt cele mai apreciate daca sunt create in constructii pe rotund sau lejere aranjate in vase ceramice, pocaluri sau in cutii cu flori."

Si lista continua cu o numeroasa oferta de buchete de flori si aranjamente florare pe care le gasiti pe floraria-amazon.ro, o florarie cu traditie in Bucuresti, de unde puteti face comenzi online cu livrare in aceeasi zi.

Revenim la obiceiuri vechi si deschidem inimi asa cum o faceam mai demult. Un buchet de flori, cuvinte frumoase, zambete si seri impreuna cu persoana iubita, vor face acest an de neuitat pentru multi dintre noi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#flori, #buchete flori, #aranjamente florale , #stiri life style