Bijuterii din aur: idei de cadouri cu care vei impresiona

Advertorial
Luni, 29 Octombrie 2018, ora 16:48
13327 citiri
Bijuterii din aur: idei de cadouri cu care vei impresiona

Bijuteriile din aur se afla in topul celor mai frumoase cadouri pe care le poti oferi celor dragi. Desi accesoriile din aur sunt extrem de apreciate, totusi poti gresi atunci cand le oferi daca nu tii cont de cateva sfaturi.

Asadar, iata ce modele de bijuterii din aur poti sa oferi cadou, in functie de legatura pe care o ai cu persoana respectiva.

Ce cadouri din aur poti oferi copiilor?

Bijuteriile pentru copii sunt la mare cautare in prezent, astfel ca se dovedesc a fi o buna alegere pentru botez ori pentru zilele de nastere. Un cadou de suflet pe care il poti oferi unui bebelus sunt bratarile cu snur rosu si accesoriu din aur.

Se spune ca o astfel de bratara il fereste de rele si ca aduce noroc in casa. Poti alege bratari cu diferite modele, de la coroane pana la banuti gravati, toate concepute astfel incat sa fie usor de purtat de catre cei mici.

Daca esti in cautarea unor bijuterii pentru copii mai mari, trece pe lista ta cerceii din aur ori din argint, cu diferite motive haioase. Fetitele vor adora un model de cupcake, de unicorn ori de fluture. Bijuteriile lor nu vor mai fi simple accesorii, ci vor spune o poveste.

Bijuterii din aur potrivite pentru mame sau soacre

Nu i-ai mai facut de ceva vreme o surpriza frumoasa mamei tale? Atunci cu siguranta trebuie sa te recompensezi in curand. Un set format din bijuterii de aur galben ori alb, in functie de preferinte, va fi o adevarata supriza pentru ea.

Alege modele lucrate impecabil, cu un design deosebit, care sa se plieze pe stilul ei vestimentar. Orice soacra se va simti apreciata daca va fi rasfatata cu o pereche de cercei din aur ori cu un colier din aur.

Alege modele delicate daca nu stii exact ce i s-ar potrivi ori daca nu ii cunosti bine gusturile. Daca esti in dubii, cu un model realizat pe stilul minimalist si elegant nu vei da niciodata gres in fata unei femei.

Bijuteriile cu gravarea numelui sau a initialei, perfecte pentru persoana iubita

Cauti cadoul perfect pentru persoana iubita? Ce ar putea sa fie mai frumos decat bijuteriile cu gravarea numelui sau a initialei?

Iti recomandam sa mergi mai departe cu imaginatia daca iti doresti ca acest cadou sa fie de neuitat. Alege niste bijuterii din aur pe care poti sa gravezi un mesaj special de la Emergold.ro, un text care sa va reprezinte povestea. Atunci surpriza va fi una completa si va starni valuri de bucurie persoanei dragi.

Cadouri din aur pentru prietene

Sa ii cumperi cadou unei prietene poate parea simplu la inceput, dar iti vei da seama apoi cat de greu este sa alegi ceva pentru ea. Nimic nu pare atat de special incat sa i-l oferi. Arata-i cat de recunoascatoare ii esti, pentru ca ti-a fost mereu alaturi, cu ajutorul unor bijuterii din aur.

Un colier "Best friends forever" din aur ori o bratara gravata cu numele ei se poate dovedi o alegere minunata. Daca prietena ta este o fire plina de viata, atunci cu siguranta i se potrivesc bijuteriile din aur cu simboluri amuzante.

Indiferent ca este ziua ei de nastere ori ca pur si simplu vrei sa ii faci o bucurie, cu siguranta cadourile din aur reprezinta o alegere inspirata.

Ca sa te asiguri ca darurile din aur pe care le cumperi sunt de calitate, alege un magazin ce ofera bijuterii cu certificat de garantie. Acesta nu reprezinta doar dovada ca ai facut o investitie buna, ci si ca esti extrem de atenta atunci cand oferi cadouri persoanelor importante din viata ta.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#bijuterii din aur , #bijuterii