Bijuterii cu stil. Inele de logodna pentru cel mai important moment din viata

Advertorial
Joi, 03 Septembrie 2020, ora 20:30
9249 citiri
Bijuterii cu stil. Inele de logodna pentru cel mai important moment din viata

Care sunt inelele de logodna pe care multe femei si-ar dori sa le poarte pe deget? Ar putea spune cineva "NU" unor asemenea frumuseti?!

Lady Diana Spencer a primit de la printul Charles in 1981, un inel de logodna sinonim cu eleganta, bunul gust si a fost unul dintre cele mai dorite inele de logodna din lume. Bijuteria de 18 karate, avea un design spectaculos si un safir albastru intens inconjurat de 14 diamante mici. Trebuie mentionat ca un inel asemanator i-a fost oferit lui Kate Middleton de William of England.

Considerata una dintre cele mai mari dive de la Hollywood, Beyonce a reusit sa poarte unul dintre cele mai scumpe inele de logodna din lume. Inelul ei a starnit admiratia si invidia multor celebritati, intrucat bijuteria de 18 karate este imensa si de foarte mult bun gust. Aceasta bijuterie a fost evaluata la cateva milioane de dolari.

Fabulosul inel de logodna al Melaniei Trump, bijuterie exclusivista de 15 karate a fost realizat special pentru ea, la cererea lui Donald Trump. Si, desi are un design simplu, probabil ca multe viitoare mirese viseaza sa poarte intr-o zi, un inel ca acesta.

Inelul de logodna din aur roz cu diamante. Poate fi alegerea perfecta pentru acelea care prefera un design usor extravagant ce ii confera o atingere unica si mai ales feminina. O alegere ce nu poate ramane trecuta cu vederea de nimeni.

Un inel de logodna este simbolul unirii infinite si de ce nu ar putea sa il completeze cu aceeasi forma?! Inelul de logodna in forma de infinit, nu poate fi lasat deoparte, trebuie sa se regaseasca pe lista de optiuni, nu-i asa? Este simplu, elegant si foarte original.

Nimic nu poate impiedica o femeie care viseaza la o nunta plina de dragoste, romantism si un diamant in forma de inima, sa spuna "Da". Designul inelelor de logodna in forma de inima, simplu si spectaculos devine o optiune din ce in ce mai populara. Aceasta bijuterie ar putea fi inceputul clasicului "si au trait fericiti pana la adanci batraneti".

Daca unul din cele mai frumoase momente ale vietii tale a sosit, traieste din plin fiecare secunda. Pentru ca nu exista un moment la fel de special ca atunci cand iubitul tau ingenuncheaza, deschide acea cutie mica la care ai visat atat de mult si iti cere sa petreci tot restul vietii alaturi el. Acest inel de logodna este simbolul dragostei si loialitatii partenerului, inceputul vietii impreuna.

Indiferent ca porti sau nu bijuteria la care ai visat, nu uita un lucru: cel mai important este ca iti vei petrece viata alaturi de persoana care te face fericita. Inelul este important, dar cu atat mai mult dragostea pe care o ai. Urmeaza sa te pregatesti pentru ziua cea mare. Celebrarea celui mai important eveniment din viata voastra impreuna, nunta. Alegeti impreuna cele mai frumoase verighete inspirate de iubirea care va leaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#inele de logodna, #verighete, #melania trump, #Kate Middleton, #diamant , #stil