Biciclete Copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas

Advertorial
Miercuri, 29 Mai 2019, ora 13:00
17237 citiri
Biciclete Copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas

Fara doar si poate, o alternativa perfecta prin care puteti combina miscarea atat de benefica pentru organism, cu un moment de relaxare in natura, este reprezentata de mersul pe bicicleta, atat in cazul adultilor, dar mai ales in cazul copiilor care sunt in crestere si pentru care miscarea este esentiala pentru o buna dezvoltare.

Ziua de 1 iunie se apropie cu repeziciune, iar daca va doriti cadoul perfect pentru cei mici, atunci trebuie sa stiti ca cei de la Pegas dispun in aceasta perioada de cele mai bune oferte pentru biciclete copii.

Echipa Pegas s-a pus pe treaba celebrand 1 iunie Ziua internationala a copilului printr-o campanie care consta in reduceri de pana la 60% la toata gama de biciclete pentru copii, plus diverse articole destinate acestora.

24 mai - 10 iunie este perioada acestei campanii, timp in care parintii au posibiltiatea sa achizitoneze biciclete pentru copii la cele mai avantajoase preturi. In plus, pe langa biciclete, diverse promotii sunt valabile si in cazul patinelor cu rotile, fiind si acestea o alta alternativa perfecta prin care copiii se vor putea distra si face miscare in acelasi timp.

De ziua copiilor, Pegas lanseaza doua modele de biciclete mountain bike pentru copii.

Daca vrei sa cuceresti lumea de mic, atunci Pegas iti pune la dispozitie noua bicicleta Mini Drumet 20. Cu un cadru usor din Aluminiu 6061 si roti de 20", Everestul ti se va parea un deal, iar drumurile offroad vor fi rampa ta de lansare pentru a explora universul tau.

La toate acestea, putem sublinia greutatea redusa a bicicletei, respectiv 10kg fara pedale. Acest lucru o face cea mai usoara bicicleta din clasa ei. Drumet 24 este un mountain bike pentru copiii un pic mai mari si nu numai, recomandat pentru persoane cu inaltimi cuprinse intre 130cm si 160cm si care vor sa exploreze cararile sau drumurile intr-un ritm specific mersului pe doua roti montan.

Rotile au dimensiunea de 24", iar transmisia de la Shimano de tip 3x7 iti asigura o gama suficienta de viteze ca sa poti pedala in voie pe o gama variata de tipuri de teren. Cu ajutorul acestor biciclete mountain bike copii, cei mici se vor putea bucura de cele mai frumoase si palpitante momente de pedalat, un mountain bike fiind acel tip de bicicleta care cu siguranta ii va cuceri.

Sanatatea este esentiala si depinde foarte mult de miscare, in special pentru cei mici care dupa cum am precizat si ceva mai sus, sunt intr-o continua dezvoltare. Tocmai din acest motiv, pentru o dezvoltare sanatoara cei de la Pegas cu ocazia zilei de 1 iunie initiaza un manifest legat de aceasta tema, ca toti copii sa pedaleze pentru a sublinia importanta miscarii in aer liber.

In plus, tot echipa Pegas va oferii pe intreaga durata a campaniei si cursuri complet gratuite prin care cei mici sa poata invata mersul pe bicicleta, aceste cursuri fiind organizate in propriile magazine.

Aceste magazine sunt in numar de 10, fiind raspandite atat in Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta cat si in Timisoara, in oricare dintre acestia, copiii insotiti de parinti avand posibilitatea de a invata lectii interactive despre mersul pe doua roti, primind de asemenea si informatii esentiale despre siguranta rutiera.

In materie de ciclism, Pegas reprezinta cel mai important proiect romanesc, fiind despre construirea identitatii, culturii si civilizatiei unei natiuni, facand apel la radacini, totul fiind realizat intr-o perspectiva competitiva dar cu o amprenta personala foarte bine definita.

Cei de la Pegas, se ocupa cu realizare bicicletelor de orice fel, atat urban, cat si fatbike, mountain bike, cuiser, electrice, biciclete pentru copii dupa cum ati putut observa, touring, pliabile, cargo si chiar si biciclete custom.

Pentru mai multe detalii va invit sa accesati site-ul acestora, unde va sunt puse la dispozitie toate datele si informatiile necesare despre produse si servicii, cat si despre campania organizata in perioada 24 mai - 10 iunie.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#biciclete mountain bike copii, #Pegas copii, #biciclete copii , #copii