Baruri si restaurante unice in lume: Doua sunt din Romania (Galerie foto)

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 11:489353 citiri
Baruri si restaurante unice in lume: Doua sunt din Romania (Galerie foto)
Foto: Bored Panda

Atunci cand vine vorba despre un bar sau restaurant ai putea sa crezi ca produsele si serviciile le fac sa se afle printre cele mai apreciate. Totusi, designul interior are si el un cuvant de spus.

Bored Panda a realizat un top al celor mai interesante baruri si restaurante din punct de vedere al designului, iar doua dintre acestea sunt din Romania.

H.R. Giger MuseumBar se afla in Elvetia si a cucerit specialistii, pentru ca atunci cand intri aici te crezi in alta lume.

Truth Cafe din Cape Town (Africa) a impresionat, pentru ca aici ai impresia ca esti intr-o fabrica. Restaurantul The Jane e afla intr-o fosta biserica din Belgia.

Bucurestiul se afla si el pe lista cu barul Bicicleta, un concept unic si foarte interesant.

Logomo Cafe din Findlanda te duce intr-o lume in care exista doar alb si negru.

S-a desemnat cel mai bun restaurant din lume - vezi top 10

Romania mai este reprezentata in acest top de barul Joben Bistro din Cluj Napoca.

Lista celor mai interesante baruri si restaurante din lume continua cu What Happens When din New York, Cafe Ki din Tokio, restaurantul Ammo din Hong Kong, restaurantul Bangalore Express din Londra, restaurantul Le Pain Frances din Suedia, The Design Bar din Suedia, Electric Bar din Franta, restaurantul Auriga din India, Blue Frog Lounge din India, Chocolate Bar din Polonia, restaurantul Pakta din Spania, Rocambolesc Cafe din Spania si Ozone Bar din China.

A.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
MosGerila
rank 5
H.R. Giger MuseumBar, Elvetia. Un bar decorat de catre creatorul