Barty a primit o noua sansa la viata - Poti ajuta si alti caini sa-si gaseasca o familie!

Miercuri, 16 Decembrie 2020, ora 19:565292 citiri
Barty a primit o noua sansa la viata - Poti ajuta si alti caini sa-si gaseasca o familie!

Viata cainilor fara stapan este plina de provocari. Acestia se lupta in fiecare zi pentru hrana, adapost, siguranta si iubire. Nu exista caine care sa nu-si doreasca o familie a lui si, oricat este de dificil pentru un caine tanar si sanatos sa-si gaseasca un camin, este inzecit mai greu pentru animalele cu dizabilitati. Dar nu si in cazul lui Barty!

Barty - un supravietuitor care a primit o a doua sansa la viata!

ROLDA este o organizatie non guvernamentala care ofera, eficient si responsabil, asistenta animalelor abandonate, fara stapan. Afland de cazul lui Barty, un caine orb care hoinarea pe strazile din Galati, echipa ROLDA s-a mobilizat si l-a preluat, oferindu-i ingrijirea de care avea nevoie.

Barty fusese abandonat de curand, parea destul de bine hranit si ingrijit, insa medicii veterinari nu au putut determina daca vazul frumosului roscovan era afectat din nastere sau daca a orbit in urma unor conditii de sanatate.

Barty avea nevoie de o casa, o familie care sa-l iubeasca si care sa-i ofere un mediu sigur in care sa traiasca. Desi animalele cu dizabilitati nu isi gasesc mereu un camin, Barty a fost unul dintre cei mai norocosi caini. Un suporter ROLDA din Suedia a reusit sa vada dincolo de dizabilitatea fizica a lui Barty si l-a acceptat cu bratele deschise in familia sa. Barty are acum o familie iubitoare care intelege ca dizabilitatea lui nu este un impediment, ci doar il face mai puternic si mai afectuos. In plus, este foarte incantat de fratiorul lui canin care il va ajuta sa se adapteze rapid la viata de catel de casa! Video cu Barty si noua lui casa, aici.

O viata mai buna pentru animalele fara stapan

Ajuta si tu organizatia ROLDA sa ofere o viata mai buna tuturor animalelor din adapost si nu numai. ROLDA ofera ajutor si animalelor care traiesc in comunitatile cu venituri modeste, oferind stapanilor hrana si casute pentru animalele de care au grija. Desi sunt oameni cu suflet mare si dornici sa-si ingrijieasca prietenii necuvantatori, multi locuitori ai zonelor rurale nu-si permit sa investeasca in casute, mancare sau tratamente.

ROLDA se bazeaza pe iubitorii de animale, pe oameni care stiu ca fara ajutorul lor, animalele de pe strazi nu au nicio sansa la o viata decenta. Exista mai multe modalitati prin care poti ajuta si tu fundatia sa ofere animalelor fara stapan un adapost, hrana, ingrijiri medicale, reabilitare si, in final, o casa si o familie iubitoare.

Doneaza redirectionand impozitul pe venit sau pe profit catre ROLDA si poti contribui la finantarea proiectelor prin care organizatia ofera sprijin animalelor abandonate, fara stapan si animalelor din comunitatile rurale, cu venituri modeste.

De asemenea, poti ajuta prin:

  • *strangerea de fonduri
  • *volutariat fizic sau virtual
  • *organizarea de evenimente
  • *adoptia la distanta
  • *testamente
  • *donarea de produse
  • *achizitionarea de hrana
  • Fii alaturi de ROLDA si contribuie si tu la salvarea animalelor fara stapan, ranite sau aflate in pericol. Donatia ta, oricat de mica, ofera animalelor sansa de a beneficia de un program de reabilitare, educativ si de sterilizare, dar mai important, de tratament, adapost si hrana.

    Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News