Barbatul potrivit? Iata cum poti afla daca l-ai intalnit

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 18:19
8214 citiri
Barbatul potrivit? Iata cum poti afla daca l-ai intalnit

Se spune ca nu exista un barbat ideal la modul general, exista doar barbatul potrivit. Cel care poate sa dea sens vietii unei femei, pentru alta nu reprezinta nimic.

Fiecare femeie are propriile dorinte si exigente, de aceea "barbatul potrivit" este mai mult o notiune personala decat una generala. Cu toate acestea, specialistii in probleme de cuplu au identificat o serie de trasaturi care le pot ajuta pe femei sa faca diferenta intre cel care doreste o aventura si cel potrivit pentru o relatie de o viata, potrivit Seduire.

Iata indiciile care le pot ajuta pe femei sa faca alegerea buna:

Impartasiti aceleasi idealuri de viata

Pentru a imparti viata cu un barbat, el trebuie sa aiba ceva mai mult decat o privire care va taie respiratia sau un farmec irezistibil. Trebuie sa va impartasesca parerile despre viata, in general, si chiar in viata de zi cu zi, pentru a putea construi impreuna ceva durabil.

Probleme cum ar fi dorinta de a avea copii sau nu, diferentele de religie, diferentele de cultura, modul in care se gestioneaza banii pot destabiliza chiar si cele mai solide cupluri.

De aceea, barbatul potrivit este cel care va respecta alegerile, va impartaseste dorintele si va asculta framantarile. Daca punctele de vedere difera foarte mult, atat in viata materiala, cat si in cea sentimentala, echilibrul relatiei pe termen lung este compromis.

Sunteti cu adevarat indragostita

Barbatul potrivit trebuie sa aiba acel "ceva", greu de definit, care sa va faca sa-i doriti prezenta, sa va umple de bucurie. Trebuie sa nu simtiti niciun fel de apasare atunci cand va imaginati o viata alaturi de el. Cu alte cuvinte, sa fiti cu adevarat indragostita!

I-ati descoperit adevarata fata

Presiunile sociale si imperativele profesionale ne fac sa purtam diverse masti in societate. Chiar si la inceputul unei relatii, atunci cand fac eforturi pentru a-l cuceri pe celalat, se intampla ca partenerii sa nu isi arate adevarata fata. Insa intr-o relatie sincera si de durata aceste masti nu isi au locul.

Ati descoperit care este adevara fata a barbatului iubit, iar aceasta v-a facut sa va indragostititi si mai mult de el. Va place totul la el: mimica, chiar si ticurile de limbaj. Nu faceti nicio presiune ca sa il schimbati, iar acest lucru il va face sa se simta confortabil in relatie.

Cel mai bun prieten

Barbatul potrivit reprezinta mai mult decat un flirt. Este cel care va face sa radeti, va ridica moralul, este cel caruia puteti sa-i impartasiti problemele vietii cotidiene.

Daca va uneste o legatura sincera si puternica, nu va veti mai simti singura niciodata. Prezenta lui trebuie sa va dea sentimentul ca nu va va abandona niciodata. "La bine si la greu" - iata o fraza care sintetizeaza foarte bine acest lucru. O astfel de legatura, in care exista prietenie, este foarte putin vulnerabila la influentele din exterior.

Iubirea este neconditionata

Daca primele luni sunt intotdeauna incarcate de romantism, pe termen lung veti putea sa priviti in mod rational comportamentul celuilalt. Daca acceptarea defectelor, solidaritatea in fata greutatilor vietii fac parte din cotidian, atunci se poate considera ca legatura este puternica si se bazeaza pe sentimente sincere.

Intre voi este mai mult decat o poveste bazata pe sex

Relatiile sexuale pot fi foarte pasionale, dar acest lucru nu este suficient pentru cuplu. Dincolo de placerea de a face dragoste, trebuie sa existe cu adevarat compatibilitate intre doua persoane. Aceasta compatibilitate va ajuta si la mentinerea atractiei fizice.

Aveti multe in comun

Se spune ca cei care nu se aseamana se atrag. In realitate insa, contrariile nu asigura stabilitate in timp. Daca aveti multe lucruri in comun puteti ajunge chiar sa va ganditi la acelasi lucru in acelasi timp. Va potriviti, va completati, iar aceasta se reflecta in viata de zi cu zi, aducand stabilitate si liniste in cuplu.

Opiniile si comportamentul nu pot fi similare, insa avand un caracter asemanator, obstacolele care apar in viata cuplului pot fi mai usor depasite.

Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#barbatul ideal, #barbatul potrivit cum stii, #secrete relatie lunga durata, #semnalmente barbat casatorie , #cuplu