Baie de vedeta: cand stilul are la degetul mic si resursele (Galerie foto)

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 19:21
7683 citiri
Baie de vedeta: cand stilul are la degetul mic si resursele (Galerie foto)
Foto: Jacques Dirand

Te-ai gandit vreodata ce face o vedeta cu toti banii pe care ii castiga? Ei bine, pe langa vacante si diferite investitii, casele sau apartamentele celebritatilor ajung sa rivalizeze cu muzeele din lumea intreaga. Baile nu fac deloc nota discordanta, ba chiar dimpotriva.

Citeste mai jos cum si-au imaginat 12 personalitati internationale baia perfecta, conform Elle Decor.

Meg Ryan

Bineinteles, mai toate decoratiunile interioare si accesoriile provin de la cele mai mari firme din domeniu. Actrita Meg Ryan nu putea face exceptie in cazul casei din Massachusetts, asa ca a optat pentru o cada din faianta de la LooLoo Design, bare pentru prosoape de la Rocky Mountain Hardware si podea din mozaic de la Daltile. De altfel, Meg Ryan a avut un ajutor profesionist in decorarea casei, si anume pe Marsha Russell.

Courtney Cox

Pentru casa din Malibu, California, actrita Courtney Cox a optat pentru dulapuri si rame de oglinzi din stejar alb, candelabre de la Waterworks si scaune tapitate de la Rose Tarlow Melrose House. Un detaliu inedit al baii lui Cox sunt obiectele de arta, facute de tatal actritei, atunci cand acesta era in liceu.

Hilary Swank

Piesa de rezistenta a baii lui Hilary Swank este fara doar si poate cada din marmura Cipollino. Apartamentul actritei din Manhattan a fost conceput de Mark Zeff, un cunoscut designer si arthitect.

Ellen Pompeo

Interpreta lui Meredith Grey din serialul de succes "Grey's Anatomy" nu si-a dorit o baie extravaganta, ci una rustica si eleganta. Cada si dulapul din lemn sunt de la Waterworks, pardoseala din teracota de la Exquisite Surfaces, iar scaunelul de gradina din zinc adauga o nota de glamour intregului peisaj. Intreaga casa a lui Ellen Pompeo, situata in Hollywood Hills, are o arhitectura ce respecta stilul spaniol al anilor '20.

Donatella Versace

Casa din Milano emana opulenta si lux prin toate accesoriile si elementele decorative. Pentru baie, Donatella Versace a ales scaune tapitate in piele neagra din Versace Home Collection, si o statueta din bronz. In fata, peretele oglinda reflecta tavanul cu bolta.

Yves Saint Laurent

Pentru casa din Marrakech, raposatul Yves Saint Laurent a apelat, in urma cu mai multi ani, la designerul Bill Willis. Astfel, fiecare dintre cele 6 bai a fost conceputa respectand liniile traditionale, designerul folosind o serie de tonuri de nuante si obiecte marocane.

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick detin o casa langa New York, in Hamptons. Baia este decorata cu stil, in nuante de alb si bleu, cu dulapuri simple, rafturi din sticla si oglinzi deasupra chiuvetelor de la American Standard. Desi jucausa si usor feminina, incaperea nu pare sa-l deranjeze pe sotul vedetei din Sex and the city.

Jill Stuart

Chiar daca New Yorkul este considerat unul dintre cele mai aglomerate orase din lume, designerul de moda Jill Stuart a decis sa isi amenajeze aici oaza de liniste. Penthouse-ul lui Stuart exceleaza si la capitolul eleganta. Baia contemporana are multe cristale in accesorii, fiind decorata simplu, in nuante deschise.

Keri Russell

Pentru casa din Brooklyn, New York, actrita Keri Russell si sotul sau au optat pentru tonuri de maro, crem si alb. Baia are o cada Victoria + Albert, iar accesoriile, putine, dar de efect, sunt semnate Samuel Health.

John Mayer

Cantaretul american detine o casa tot in New York. Baia are o cada din marmura Carrara, faianta de la Ann Sacks, iar prosoapele sunt si ele comandate la Armani/Casa.

Michael Bay

Producatorul de film Michael Bay are o casa la Miami Beach, a carei baie este invelita in gresie, imitand spatiul unei saune. Cada este din beton, iar celelalte accesorii de la Boffi.

Ralph si Ricky Laurent

Creatorul de moda Ralph Laurent si sotia sa au ales o casa chiar in centrul Manhattanului. Privelistea din baie da chiar in Central Park, iar stilul ales pentru decorarea acestei camere este unul foarte simplu, dar elegant. Oglinzi, dulapuri in alb, podea de marmura de Thassos - toate ofera baii un aspect clasic si stilat.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#decoratiuni interoare baie, #baie celebritati, #baie de vedeta, #bai vedete poze , #baie