Autorul bestseller-ului "Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus" vine pentru prima data in Romania

Joi, 18 Iunie 2015, ora 14:15 9292 citiri
foto: traininguri.ro

Desi barbatii si femeile vorbesc aceeasi limba, folosind aceleasi cuvinte, sensul cuvintelor este perceput diferit. Barbatii si femeile, din fericire, sunt diferiti. Ei simt, reactioneaza, interpreteaza, sunt motivati, iubesc, gandesc si percep in mod diferit.

Legendarul John Gray, cel care stie sa descifreze cel mai bine aceste diferente si, totodata, autorul bestseller-ului "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus", vine pentru prima data in Romania, in data de 17 noiembrie 2015.

John Gray va sustine o conferinta cu adevarat speciala, in cadrul careia, femeile, barbatii sau cuplurile pot afla secrete care functioneaza pentru a-si imbunatati radical si imediat relatiile, atat in plan personal, cat si profesional. Evenimentul se va desfasura pe 17 noiembrie la Bucuresti si pe 19 noiembrie la Cluj-Napoca.

John Gray este cel mai bun expert in relatii din lume, cartile sale fiind vandute in peste 50 de miloane de exemplare si traduse in 50 de limbi. Cartea inovatoare "Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus" este cea mai vanduta carte a tuturor timpurilor din zona non-fictiune.

Relatiile s-au schimbat in ultimii 30 de ani mai mult decat au facut-o in ultimii 3000. Aceasta schimbare a creat confuzie despre semnificatia dragostei, iubirii, pasiunii si a relatiilor dintre femei si barbati. Lansarea seriei de carti "Marte si Venus" a schimbat pentru totdeauna felul in care barbatii si femeile vad relatiile dintre ei, iar in ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni sa-si imbunatateasca viata sentimentala si chiar profesionala.

John Gray va prezenta strategii si tehnici care vor ajuta participantii sa interactioneze mai bine cu cei din jur in functie de gen, sa comunice mai eficient la locul de munca si chiar sa negocieze mai bine cu seful, colegii, partenerii sau clientii.

Exemplele pe care le prezinta, atat de reale si actuale, sunt distractive, dinamice si creeaza rezonanta maxima in randul audientei formata atat din femei, cat si barbati. In plus, John Gray prezinta inclusiv cele mai recente cercetari facute pe creier in functie de gen ce marcheaza diferentele dintre barbati si femei atat la locul de munca, cat si acasa si felul cum pot fi gestionate acestea.

Acum este disponibila oferta "platesti un bilet si primesti inca unul gratuit". Biletele la conferinta se pot cumpara de pe website-ul evenimentului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News