Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

ARDUDANA – mobilă din lemn masiv fabricată în România!

Advertorial
Miercuri, 29 Septembrie 2021, ora 18:31
8820 citiri
ARDUDANA – mobilă din lemn masiv fabricată în România!
mobila FOTO: ardudana.ro

România este o țară cu tradiție în ceea ce privește producerea de mobilă sculptată din lemn masiv. Foarte multe companii din țara noastră produc astfel de piese de mobilier mai ales pentru solicitările clienților din străinătate. Talentul românilor în a face lucruri frumoase continuă să depășească granițele țării și astăzi.

Producător de mobilă din anul 1954!

ARDUDANA S.A. este compania care a reușit cu succes să impresioneze mai ales clienții din străinătate. Astăzi, 90% din producția acestei companii este destinată comenzilor din străinătate: Germania, Italia, Ucraina, Rusia, Ungaria, etc. Este vorba despre mobila lemn masiv pentru dormitoare, sufragerii, cabinete de lucru, mobilier Horeca, scaune, mese, etc.

Produsele sunt foarte frumoase, au un design foarte modern și sunt de o calitate excelentă. Experiența și talentul își spun cuvântul în fiecare model de mobilă realizat de această companie.

Mobilier pentru cabinete de lucru

Pentru biroul dumneavoastră, puteți achiziționa în acest moment scaune impresionant de frumoase. Vă recomandăm cu această ocazie, modelul de scaun Briston cu pielea de culoare albastru închis. Este un scaun modern pe rotile, din lemn masiv care poate schimba mult aspectul cabinetului dumneavoastră de lucru. Puteți comanda, de asemenea, și un birou masiv din lemn, sculptat manual.

Tot mobilierul realizat de către această companie este recomandat pentru încăperi foarte spațioase și înalte. Scaunul Napoli Office este și el un model de scaun foarte estetic, mai simplu decât modelul precedent, însă de efect.

Mobilier pentru dormitoare

O casă impunătoare are nevoie de o mobilă pe măsură. Magazinul online Adudena.ro este locul ideal unde puteți găsi piese de mobilier deosebite fabricate în România. Pentru dormitoare puteți comanda comode, paturi, noptiere, mese de toaletă, rame pentru oglinzi, taburete, etc. Cel mai nou și provocator produs din categoria mobila dormitor este mobilierul industrial pentru camera adolescenților. Detalii suplimentare puteți găsi la rubrica Noutăți și Evenimente. Tot aici este și un superb mobilier pentru hol de culoare albastră, Hotel Monaco.

La toate aceste lucruri mai puteți adăuga deosebitele piese de mobila sufragerie: bufet, servantă, cristalier, cuier, carcasă ceas, comodă individuală, comodă telefon, șemineu, etc.

Ce mai conține oferta acestei companii?

Compania ARDUDANA oferă servicii de consultanță la cel mai înalt nivel pentru amenajarea spațiului dorit care constau în măsurători, dezvoltarea de produse noi, ajustări, etc. De asemenea, această companie vă pune la dispoziție peste 20 de finisaje adaptate stilului de mobilier ales. La acestea se mai adaugă o gamă foarte variată de tapițerii precum și posibilități de personalizare a mobilei preferate, prin sculpturi sau gravuri în funcție de solicitările fiecărui client în parte.

Producătorul a pregătit o ofertă foarte interesantă și pentru spațiile publice.

Pentru detaliile complete despre oferta acestei companii, pentru comenzi și oferte de preț, vă recomandăm să contactați unul din reprezentanții firmei sau să stabiliți o întâlnire chiar la sediul companiei. În felul acesta veți avea acces la toate detaliile care vă pot determina să luați o hotărâre în ceea ce privește începutul unei colaborări reciproc avantajoase.

Pe site-ul de prezentare al companiei Ardudana.ro sunt postate produse moderne realizate de această firmă. Solicitați și catalogul actualizat din cadrul companiei!

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#mobila, #mobila living, #mobila dormitor , #decoratiuni interioare