Antreprenor de Valentine's Day: Important este sa ai idei

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 17:082104 citiri
Antreprenor de Valentine's Day: Important este sa ai idei
Foto: Holiday Guru

Nu trebuie sa cheltuiesti foarte mult, daca vrei sa-i faci o surpriza persoanei iubite pe 14 februarie, mai important este sa gasesti ideea potrivita si sa fii creativ, considera un antreprenor francez cu experienta in astfel de evenimente.

"E mai important sa-i arati ca te-ai gandit cu adevarat la aceasta zi si ca ti-ai imaginat un scenariu romantic", spune Nicolas Garreau, fondatorul ApoteoSurprise din Paris.

Pornind de la acest concept, ApoteoSurprise este un business parizian organizator de evenimente care gaseste mereu idei iesite din comun prin care poti sarbatori Valentine's Day.

Pentru anul acesta antreprenorul Nicolas Garreau a pregatit ceva special si spune ca nimic nu-i "strica afacerile", nici macar evenimentele triste din ianuarie.

Incepand din 14 februarie 2015, barbatii pot sa-si declare dragostea la Acvariul din Paris, unde un scafandru va aduce cu el un banner cu un mesaj pe care-l va lipi de sticla acvariului. Fie ca mesajul este o cerere in casatorie sau nu,... citeste mai departe despre "Antreprenor de Valentine's Day: Important este sa ai idei" pe Business24.ro