Animatori pentru copii - Alegerea perfecta la petreceri

Advertorial
Vineri, 08 Noiembrie 2019, ora 18:11
19522 citiri
Animatori pentru copii - Alegerea perfecta la petreceri

Animatori la petreceri pentru copii

Cadouri, tort, invitati si multa veselie, cam asa arata "meniul standard" pentru aniversarea celui mic. Dar, de foarte multe ori, sa chemi si animatori pentru copii poate fi "secretul" unei petreceri reusite.

Animatorii se joaca cu cei mici, au surprize pentru ei, baloane modelate, pictura pe fata si ii incurajeaza pe copii sa se joace impreuna.

Cum alegem acesti animatori la petreceri

1. Afla ce personaje prefera cel mic

Care este desenul animat preferat al sarbatoritului? Afla ce personaje indrageste cel mai mult, astfel incat acestea sa fie interpretate animatori la petreceri.

Ce isi doreste sarbatoritul conteaza cel mai mult. Poti afla intrebandu-l, asta in caz ca nu a spus el deja.

2. Dupa felul de a fi al copilului

Foarte important e si stilul copilului. Este mai pasnic, mai energic, mai razboinic? Daca trebuie sa fie surpriza, Mickey Mouse, Bunul Dinozaur sau Scooby-Doo sunt potriviti pentru cei mai micuti sau linistiti.

Super-eroi precum Batman, Spiderman sau Iron Man sunt pentru cei mai energici. Eroii in Pijamale (Pisoi, Sopi sau Bufnita) se potrivesc tuturor.

Pentru fetite, personaje pot fi printese, eroine precum Bufnita sau Buburuza, Minnie Mouse sau Tinkerbell.

3. In functie de varsta

Varsta sarbatoritului si a invitatilor sai este importanta in alegerea eroilor. Cei mai micuti se pot speria de personaje prea colorate, prea mascate sau care au pictura pe fata. Personajul nu trebuie sa fie infricosator si sa nu fie din desene pe care ei nu le stiu.

La o petrecere cu micuti sub 3 ani, cel mai des vin Mickey Mouse, Minnie Mouse, Eroi in Pijamale, Bunul Dinozaur sau printese pentru fetite.

Daca copiii sunt mai mari, peste 5-6 ani, pot sa nu mai fie incantati de Mickey Mouse, de exemplu. Se potrivesc personaje precum Pirat, super-eroi (Spiderman, Superman, Batman etc), Minion, Darth Vader.

4. Alege-i pe animatori si in functie de ceilalti copii

E important ce le place si prietenilor, adica celorlalti mici invitati. Daca sunt fani ai aceluiasi desen sau personaj, ar fi de preferat sa fie el. Daca sunt mai multi copii la petrecere (peste 10) si sunt si fete si baieti, poti inchiria 2 animatori.

Un personaj pentru baieti si unul pentru fete. Asa o sa fie fericiti cu totii, si vor putea face suficiente activitati si jocuri.

De obicei, o animatoare picteaza mai frumos si stie mai bine ce le place fetitelor, iar un animator e mai pe placul baietilor si mai priceput la modelat baloane.

5. In functie de locatia unei petreceri pentru copii

In functie de locatie, petrecerile copiilor pot fi la: loc de joaca, gradinita, acasa sau restaurant.

Daca locatia are o anumita tematica (de exemplu arata ca o corabie de pirati), ar putea influenta alegerea personajului.

Alt aspect de luat in seama este cat de "lejer" este pentru animator acel costum in acel loc. De obicei cele cu masca pe fata ii limiteaza acestuia libertatea de miscare.

Concluzie

Intotdeauna ziua celui mic este un motiv de bucurie. Pentru toata familia, dar mai ales pentru el. De aceea, cand alegi personaje pentru ziua lui, tine cont de cele 5 puncte de mai sus.

Pentru mai multe detalii, puteti vorbi chiar cu cei de la firma care inchiriaza animatori pentru copii la petreceri. Cu siguranta veti afla mai multe din experienta lor.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#animatori petreceri copii , #petrecere