Amenajări de lux, finisaje deosebite cu plăcile ceramice de la Gudart

Advertorial
Miercuri, 22 Septembrie 2021, ora 15:48
4805 citiri
Amenajări de lux, finisaje deosebite cu plăcile ceramice de la Gudart
finisaje FOTO: gudart.ro

Cu toții visăm la un cămin nu doar călduros, primitor și cozy, ci chiar elegant și amenajat cu bun gust, ca din reviste. Contează fiecare detaliu al încăperilor, de la lumina pentru care optați și până la detaliile precum plăcile ceramice. Iar pe acestea le veți găsi la Gudart, direct importator de gresie și faianță de la renumiți producători italieni.

Se știe că Italia dă tonul modei în ceea ce privește gresia și faianța. De la unii dintre cei mai buni din domeniu vine și stocul de gresie și faianță pusă la dispoziție la Gudart.ro. Iar despre acest brand știm deja că este un showroom ca nici unul altul. Aici veți regăsi parchet Kahrs și Karelia și plăci ceramice de la Atlas Concorde, Piemme Valentino, Flaviker, Ariană, ABK, Cerdomus, Refin sau chiar Versace.

Creați impresia de spațiu generos și luminos

Uneori spațiul nu este tocmai cel pe care îl dorim, este insuficient și riscăm ca amenajarea să fie nefericită prin aglomerarea elementelor de decor. Așadar sunt de preferat mai degrabă plăci ceramice deschise la culoare, fără print, minimaliste. Iar atunci când doriți să puneți accent pe un stil glamorous, e timpul pentru un accent shiny. Niciun spațiu elegant și luxuriant nu omite detaliile de strălucire. Poate fi vorba despre note sofisticate argintii sau aurii, de bronz.

De asemenea, culorile bogate, dar calde, combinațiile cu nuanțe de lemn natural și piatră spre exemplu creează un aspect luxos încăperilor. Într-o baie nu foarte generoasă ca spațiu cu puțin mai multă lumina, plăcile ceramice ce imită piatra spre exemplu pot da impresia că vă răsfățați într-un spa. Lăsați aceste elemente să iasă în evidență, minimalizati decorul, ascundeți toate articolele de uz zilnic și astfel gresia și faianța pot fi vedetele acestor încăperi.

Inspirați-vă de la Gudart

Chiar și când vine vorba de gresie exterior aici veți găsi soluții. Gudart este un next level în materie de gresie și faianță. Practic vă invită să descoperiți luxul în materie de aceste plăci ceramice și să le acordați importanța cuvenită.

Vă puteți lăsa inspirați de cadrele romantice ale celebrelor camere de hotel, de băile din hotelurile de renume, de bucătăriile așa cum sunt ele în penthouse-uri și în filme. Un efect deosebit al acestor locații este reprezentat de gresia și faianța folosite. Iar combinația dintre cele două nu trebuie nici ea ignorată.

Gudart vă pune la dispoziție plăci de colecție, texturate, cu print divers și finisaj mat sau lucios. Cu oricare dintre acestea puteți crea un efect optic deosebit. Plăcile sunt disponibile în mai multe variante dimensionale, iar prețurile sunt oferite la cerere. Descoperiți showroom-ul fizic, dar și cel virtual de la Gudart și alegeți ce se potrivește cromatic în casa voastră și cu preferințele voastre.

Decorul ceramic este o alegere populară, constantă, având în vedere că reprezintă totodată și o soluție practică. Acesta rezistă la temperaturi fluctuante, la umiditate în exces. Este ales din rațiuni practice, dar iată că poate fi și motivul pentru care o încăpere sau locuință devine locul luxos în care doriți să vă petreceți mereu timpul.

Contact: office@gudart.ro

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#finisaje interior, #amenajari, #amenajare casa , #decoratiuni interioare