Alege perdelele moderne de la Velaria, pentru locuinta ta

Advertorial
Marti, 22 Iunie 2021, ora 16:33
2777 citiri
Alege perdelele moderne de la Velaria, pentru locuinta ta
perdele FOTO: velaria.ro

Atat perdelele, cat si draperiile au un rol decorativ important in ceea ce priveste o locuinta si asta pentru ca pot schimba foarte mult atmosfera. In plus, au si un rol practic care ofera intimitate pentru orice locatar, fiind ferit de privirile indiscrete din exterior.

Poate ca pare o alegere usoara, insa avand in vedere ca sunt disponibile intr-o mare varietate mare de forme, culori, cat si materiale pe piata, alegerea poate fi uneori dificila.

Ne dorim un confort si o energie cat mai buna atunci cand vine vorba sa ne relaxam in locuinta noastra dupa o zi plina de activitati. Ne place sa avem un decor propriu prin care personalitatea noastra sa iasa la iveala. De aceea, orice element din casa noastra contribuie la starea noastra generala de bine.

Pentru un stil mai aparte, poate mai modern sau chiar personalizat, site-ul velaria.ro ne poate completa designul locuntei cu unele dintre cele mai inedite perdele si draperii.

Un site dedicat in totalitate acestei nise, cu oameni specializati in domeniul, care vin de fiecare data cu drag in intampinarea celor care isi doresc elemente de decor interesante.

Ce servicii ofera Velaria

In primul rand, echipa din spatele brandului pune un accent deosebit pe comunicarea dintre clienti si acestia. In acest context, consultanta este nelipsita de fiecare data si asta pentru ca tin cont de dorintele si personalitatea fiecarui client in parte, fapt pentru care alegerea produsului sa fie mult mai usoara si mai placuta.

Masuratorile sunt un alte aspect important de care site-ul Velaria tine cont, pentru a elimina orice risc in ceea ce priveste cantitatea de material folosit pentru orice fereastra.

Velaria detine un atelier de croitorie cu oameni la fel de specializati in domeniu, pentru ca fiecare comanda sa fie realizata cu succes.

Pentru cei care isi doresc un serviciu complet, dar si complex, pot avea parte de montaj la domiciliu, iar pentru acest lucru se ofera o garantie de 2 ani de zile.

Calitatea materialului folosit este un alt aspect important de care tin cont si asta pentru a fi cat mai rezistente in timp.

Velaria, aliatul perfect intr-o atmosfera de bine a locuintei

Indiferent de modelul pe care l-ati ales, fie perdele moderne, de lux, pentru bucatarie, living sau pentru camera celor mici, acestea au rolul de a armoniza intreaga incapere.

Accesorizate cu draperiile potrivite, vor infrumuseta si mai mult locul. Gama de produse din cadrul site-ului Velaria este destul de vasta, cuprinzand atat perdele si draperii, cat si sisteme de prindere, rulouri si jaluzele, plase de insecte, tapet si multe altele.

Asadar, pentru un intreg decor care ofera o stare de bine si de frumusete, puteti avea parte de un aliat pe masura si anume echipa din cadrul site-ului velaria.ro.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile, dar si gama de produse, accesati site-ul.

Date de contact:

Email: vanzari@velaria.ro

Telefon: 0774.066.516 sau 0770.774.148

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#perdele, #alegere perdele, #perdele casa , #decoratiuni interioare