Alege o florarie online Bucuresti de unde poti comanda buchete de trandafiri cu semnificatie

Advertorial
Vineri, 18 Septembrie 2020, ora 16:06
21987 citiri
Alege o florarie online Bucuresti de unde poti comanda buchete de trandafiri cu semnificatie

A oferi un buchet de flori este, si in ziua de azi, un gest frumos, care poate sa exprime o multime de sentimente. Un buchet de flori, realizat impecabil de profesionisti precum cei de la o florarie online Bucuresti, poate arata ca suntem recunoscatori, ca multumim cuiva pentru ceva, ca apreciem pe cineva sau ca iubim cu pasiune.

Insa, pentru fiecare lucru pe care vrem sa il aratam prin intermediul buchetului, este necesar sa stim ce fel de flori trebuie sa oferim, si chiar numarul si culoarea lor.

Sa luam ca exemplu trandafirii rosii, care au devenit simbolul iubirii la nivel international. Oferindu-i, comunicam celeilalte persoane, atat prin culoare, cat si prin numarul de trandafiri, un sentiment important. Din acest motiv, de Ziua Indragostitilor, aniversari, zile de nastere si nu numai, este important sa oferi trandafiri rosii persoanei dragi.

Dar cati trandafiri trebuie sa oferi? Si ce semnificatie profunda contine numarul specific de flori din buchete de trandafiri?

Dupa cum am amintit deja, trandafirul rosu, in sine, are o puternica incarcatura simbolica. Iubirea reprezentata de trandafirul oferit (sau trandafirii oferiti) are o semnificatie mai profunda in functie de numarul de flori oferite. Prin urmare, este necesar sa intelegem mai bine toate aceste detalii pentru a evita comunicarea unui mesaj gresit.

Cati trandafiri sa dai: numar par sau impar? Trandafiri naturali sau trandafiri criogenati?

Se spune adesea ca trandafirii rosii nu ar trebui sa fie dati niciodata in numar par. Aceasta credinta, conform diferitelor semnificatii asociate, este doar partial adevarata. Conform traditiei, un numar par de flori (trandafiri sau altele) trebuie sa fie oferit numai cu ocazia anumitor evenimente. Doliul, de exemplu, este cel mai important caz pentru a da un numar par de flori. De aici si faptul ca nu trebuie sa oferi niciodata flori sau trandafiri rosii in numar par. Dar, exista o alta serie de evenimente, in care trandafirii rosii pot fi dati in numar par, mult mai putin tragice decat doliu. Exceptiile de la numarul impar sunt, de exemplu, casatoria si logodna.

Prin urmare, traditia spune ca se poate oferi un numar par de trandafiri pentru nunta (12 trandafiri rosii) si pentru logodna (6 trandafiri rosii). Dupa cum poti vedea, fiind logodna, o cale care va duce ulterior la nunta, numarul de trandafiri rosii este exact jumatate din cei pentru nunta. De asemenea, este posibil sa oferi 50 de trandafiri rosii sau 100 pentru a face o impresie uimitoare. In aceasta circumstanta, pe langa efectul scenic, vei comunica afectiunea si devotamentul deosebit.

Sa vedem acum toate celelalte cazuri si diferitele semnificatii pentru acordarea unui anumit numar de trandafiri rosii iubitei tale.

Oferirea unui singur trandafir rosu este un gest apreciat, la indemana tuturor. Mai ales, de Ziua Indragostitilor, poti oferi un trandafir si o cina, un alt cadou (precum o cutie de bomboane de ciocolata), sau pur si simplu o seara romantica petrecuta impreuna. Daca doresti sa oferi flori si un cadou alaturi, unele florarii online din Bucuresti iti pun la dispozitie aceasta posibilitate. Astfel, atat floarea sau buchetul, cat si cutia de bomboane sau orice altceva, vor ajunge la usa iubite, exact cand vrei tu.

In realitate, a oferi un trandafir rosu, in afara Zilei Indragostitilor, este un gest cu o puternica incarcatura simbolica. Acest dar comunica faptul ca te-ai indragostit de "ea" la prima vedere. Trandafirul rosu simbolizeaza, prin urmare, momentul care iti schimba radical viata.

Numarul de trandafiri depinde de ce vrem sa-i comunicam femeii iubite, in ce etapa a vietii sentimentale suntem si cat de intens este sentimentul nostru pentru ea.

A oferi 3 trandafiri rosii este un pas important. In acest caz, 3 trandafiri rosii inseamna un "te iubesc" profund si sigur. Este o certitudine, in evolutia sentimentului, care duce la confirmarea a ceea ce a fost comunicat anterior, prin dragostea la prima vedere.

Oferirea a 5 trandafiri rosii este un alt pas in calatoria sentimentala. Cei 5 trandafiri rosii, spre deosebire de cazurile anterioare, vor sa semnifice un angajament, o declaratie pusa in mainile iubitei. Prin urmare, nu mai este o simpla comunicare a unui sentiment, ci un factor obiectiv oferit ca marturie a iubirii cuiva.

Oferind 7 trandafiri rosii, vrei sa comunici "Vreau sa fiu doar al tau". Numarul 7 este, prin urmare, legat de tema exclusivitatii iubirii fata de persoana iubita. Certifica faptul ca exista doar un loc pentru o persoana in inima cuiva.

Numarul 9 referitor la trandafirii rosii este legat de eternitate. Dupa cum s-a anticipat mai devreme cu ocazia numarului asociat cu logodna (6) si nunta (12), numarul 9 trebuie considerat ca o faza intermediara a caii care duce la casatorie.

A oferi 11 trandafiri rosii inseamna a comunica iubitei ca reprezinta pentru tine cea mai mare comoara, o sursa de bogatie inestimabila.

Trandafirii pot fi oferiti proaspeti, dar si criogentati. De fapt, in ultimul timp, este un trend sa oferi iubitei sau sotiei trandafiri criogenati. Asa va avea pentru multi ani acea floare, vesnic tanara si frumoasa, care sa ii aminteasca de dragostea pe care i-o porti.

Dupa cum vezi, simbolul florilor, culoarea si numarul lor joaca un rol important in acest gest, aparent banal. Daca nu stii cum sa alegi si sa oferi un buchet de flori sau o floare, alege o florarie online care-ti va pune al dispozitie cele mai frumoase buchete, dar si experti care sa te indrume pe calea cea buna spre inima celei pe care o iubesti.

Momente de panică într-un supermarket din București. O bucată din tavan s-a desprins și a căzut pe un client
Momente de panică într-un supermarket din București. O bucată din tavan s-a desprins și a căzut pe un client
Inspectoratul pentru Situații de Urgență București - Ilfov anunță joi, 28 martie, că o bucată de aproximativ doi metri pătrați din tavanul unui supermarket s-a desprins și a lovit o...
Mai multe sectoare ale râului Dâmboviţa au fost golite pentru lucrări. Ce au găsit autoritățile pe fundul apei FOTO/VIDEO
Mai multe sectoare ale râului Dâmboviţa au fost golite pentru lucrări. Ce au găsit autoritățile pe fundul apei FOTO/VIDEO
Reprezentanţii Administraţiei Apele Române au anunţat, miercuri, că sectoarele râului Dâmboviţa care au fost golite de apă după ce s-au constatat infiltraţii în albia amenajată vor...
#florarie online, #Bucuresti, #trandafiri, #trandafiri criogenati , #sentimente
Comentarii
Poza hello
hello
rank 5
Protestez! Asta-i reclama electorala pentru mafia psd!