Aerul viciat in interior si cum puteti repara situatia cu ventilatie cu recuperare de caldura

Advertorial
Marti, 05 Ianuarie 2021, ora 18:02
6544 citiri
Aerul viciat in interior si cum puteti repara situatia cu ventilatie cu recuperare de caldura

V-ati gandit vreodata la calitatea aerului din interiorul casei? Desi pare destul de usor sa intretineti aerul curat prin simpla aerisire, nu este de ajuns. In plus, sunt o multime de factori care pot afecta in sens negativ calitatea aerului, in mod constant. Fumati, aveti umiditate in casa, iar acestea sunt doar cateva dintre problemele cu care va puteti confrunta.

Solutia poate fi cea de instalare a unui sistem de ventilare. Nu orice tip, ci de ventilatie cu recuperare de caldura. Unii ar spune despre acesta ca ar fi chiar elementul cheie pentru confort sporit si eficienta casei. Astfel de sisteme va pot fi recomandate si pot fi achizitionate de la ventilatiecurecuperarecaldura.ro. Ofertele sunt personalizate si exista varietate la capitolul preturi.

De ce aveti nevoie de un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura

Ventilatia este responsabila cu a va asigura aer sanatos, proaspat. Totusi pentru a tine cont de costurile implicate, intr-un raport optim de calitate si pret, ar fi bine sa va orientati spre ventilatia cu recuperator caldura. Asta pentru ca a deschide efectiv ferestrele pentru a aerisi nu este mereu convenabil, ba chiar inseamna pierderi de caldura in perioada de iarna. Avem tendinta de a evita acest obicei, insa aerul incarcat din incaperi este nesanatos.

Acest cerc vicios este rupt de eficienta cu care functioneaza ventilatia cu recuperare de caldura. In acest fel aerisirea se va realiza automat. Avantajele sunt multiple si tin de modul eficient in care contribuiti la crearea si mentinerea unui climat sanatos in casa, intrucat aerul curat ventilat nu va mai fi incarcat de alergeni, de praf, de acarieni.

Sistemul de ventilare cu recuperare de caldura va face ca aerul rece ce patrunde in interior sa fie incalzit cu ajutorul aerului evacuat, datorita unui schimbator de caldura. Acesta poate fi instalat oriunde, fie ca vorbim de resedinte, de locatii utilizate in scop industrial sau comercial. Exista si doua tipologii ale acestora si anume ventilatorul de perete - numit descentralizat ce nu necesita tubulatura, cum in stil clasic cunoastem cu totii ce presupune un proiect de ventilatie - sau sistemul cu recuperare de caldura, centralizat.

Cum alegeti sistemul de ventilatie potrivit

Pentru aceasta misiune lasati specialistul sa se ocupe. Vorbim de nevoia de a alege corespunzator cu locatia, cu suprafata ce trebuie ventilata. De aceea ofertele sunt de fiecare data personalizate. In ofertele celor de la Altecovent, cu pagina oficiala ventilatiecurecuperarecaldura.ro, veti gasi optiuni diverse care sa se plieze pe bugetul pe care il aveti disponibil: cele mai accesibile sunt de marca Aerauliqua, dar exista si gama premium.

Aici veti gasi servicii complete, astfel incat de partea de montaj se poate ocupa echipa lor, iar pentru orice situatie intampinata, garantia fiind valabila, veti gasi rezolvare in timp optim.

In fond, aerul pe care il respiram este sursa vitala si de aici pornesc multe din afectiunile cu care ne confruntam, ce ne afecteaza sanatatea. Poluarea este la cote alarmante, lipsa de timp sau pierderile de caldura ce ne impiedica sa stam cu geamurile deschise mereu sunt motive pentru care ventilatia automata a devenit un interes si o necesitate a omului modern. Decoperiti cum puteti fi si eficienti in aceasta misiune, cu sistemele de ventilatie cu recuperator de caldura.

Contact:

0753.967.762

info@ventilatiecurecuparecaldura.ro

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#casa, #ventilati casa, #aer casa , #stiri life style