Accesorii terasă – cum să faci mai plăcute zilele caniculare de vară

Advertorial
Miercuri, 04 August 2021, ora 18:09
10072 citiri
Accesorii terasă – cum să faci mai plăcute zilele caniculare de vară
accesorii terasa FOTO: pexels.com

În mod ideal, când te gândești la zilele de vară, te gândești la multe ore petrecute în confortul terasei tale, unde te poți bucura de soare, de aer proaspăt și de compania persoanelor dragi. În realitate însă lucrurile nu stau chiar așa. Zilele toride de vară te fac să te ascunzi în casă, iar seara, când temperaturile devin suportabile, își fac simțită prezența țânțarii.

Prin urmare, ceea ce îți imaginezi la început de vară, se transformă treptat, într-un vis frumos, dar ireal. Dar ce ar fi dacă ai putea să transformi totul în realitate? Ai nevoie doar de câteva accesorii terasă care să te ajute să scapi de toate neplăcerile și să te bucuri de o vară așa cum ai visat.

Alegere accesorii terasă pentru răcire

Cu siguranță îți dorești să te bucuri de o terasă răcoritoare în zilele caniculare de vară. Poți face acest lucru cu ajutorul unor accesorii terasă pentru răcire. Poate părea costisitor să instalezi astfel de accesorii terasă, însă, în realitate, pe site-urile de reduceri, vei găsi o mulțime de oferte imbatabile. Un exemplu în acest sens teste acest kit răcire terasa profesional. Nu este deloc costisitor și poate fi asamblat foarte ușor. În plus, te va ajuta să te bucuri de un aer răcoros chiar și la amiază, când temperaturile sunt, de multe ori, insuportabile.

Acest kit pentru răcirea aerului din spațiile exterioare este ideal pentru a fi instalat în propria curte sau grădină. Datorită capacității sale de pulverizare a picăturilor de apă, la temperaturi mici, aerul din exterior va fi mai răcoritor și mai curat. Prin urmare, praful, polenul și insectele nu îți vor mai face probleme din cauza stropilor mici de apa care nu doar că răcesc atmosfera, dar o și curăță de impurități.

În plus, cu ajutorul unui programator sistem răcire terasa vei putea programa kit-ul sa pulverizeze apa la un anumit interval de timp, preferat de tine, astfel încât să-ți ofere tot confortul de care ai nevoie.

Accesorii terasă pentru iluminare

Odată cu lăsarea întunericului îți vei dori să te bucuri de aerul mai răcoros pe terasa casei tale. Pentru a face acest lucru posibil vei avea nevoie de un sistem de iluminare a terasei. Din fericire, când vine vorba despre iluminarea terasei vei avea la dispoziție o mulțime de variante din care să alegi. De la lustre speciale pentru exterior, la felinare care să dea un aer retro terasei și până la benzi de iluminare cu led.

De departe, cele mai practice și de impact sunt benzile cu led. Sunt ușor de instalat și îți vor oferi lumina de care ai nevoie. Trebuie doar să alegi mărimea potrivită a acesteia, în funcție de spațiul de care dispui. Astfel, pentru o terasă mica, o bandă Led 3 m este perfectă, în schimb, pentru o terasă mai mare, vei avea nevoie de o bandă Led 5m.

Acestea se lipesc direct de perete sau mobilier cu bandă adezivă și pot fi conectat la o sursa de curant în mod clasic, cu ajutorul unui ștecher. Exista însă și bandă led usb care poate fi conectata la laptop sau un alt aparat care acceptă acest tip de conexiune.

Accesorii terasă alungare țânțari

Seara, odată cu lăsarea întunericului, țânțarii își vor face simțită prezența. Poți scăpa însă ușor de aceștia cu ajutorul unor accesorii terasă speciale cum sunt aparate anti insecte profesionale.

Un aparat anti țânțari este o soluție eficientă și pentru gradină. Trebuie doar să te asiguri că ai o sursă de curent la care să-l conectezi pentru a te bucura de seri liniștite în propria grădină. Țânțarii vor fi ținuți la distanță de cel mai bun aparat anti țânțari iar tu te vei putea bucura de seri liniștite fără înțepături.

Alte moduri eficiente de a scăpa de țânțarii de pe terasă este să pui zaț de cafea, uscat, într-un recipient metalic și să-i dai foc. Fumul emanat va alunga rapid țânțarii.

Sau poți planta flori care alungă țânțarii, precum: lavanda, gălbenele, busuiocul, menta, salvia, rozmarinul și mușcatele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#accesorii terasa, #racire terasa, #alungare tantari , #stiri life style