VIDEO A murit interpretul celebrului imn al formatiei FC Liverpool ''You'll Never Walk Alone''

Luni, 04 Ianuarie 2021, ora 09:30
4319 citiri
VIDEO A murit interpretul celebrului imn al formatiei FC Liverpool ''You'll Never Walk Alone''
FOTO Facebook/FC Liverpool

Muzicianul britanic Gerry Marsden, care a cunoscut celebritatea in anii '60 ca solist al formatiei Gerry And The Pacemakers, a decedat, a anuntat familia sa duminica, relateaza DPA.

"Gerry a murit in cursul diminetii zilei de azi dupa o scurta suferinta care nu a avut nicio legatura cu COVID-19. Sotia sa, fiicele si nepotii sunt devastati", a transmis duminica familia artistului intr-un comunicat citat de agentia PA.

Prezentatorul radio Pete Price, un prieten al muzicianului, scrisese anterior pe Twitter despre moartea lui Marsden, la varsta de 78 de ani. Managerul artistului, Robert Pratt, a confirmat de asemenea decesul, potrivit Sky News.

Una dintre cele mai cunoscute piese ale grupului infiintat la Liverpool, ale carui prime trei single-uri au devenit hituri care au ajuns in fruntea topurilor din Marea Britanie, este piesa "You'll Never Walk Alone".

Cantecul a fost imnul clubului englez de fotbal Liverpool FC timp de decenii si poate fi adesea auzit si pe alte stadioane de fotbal.

Liverpool FC i-a adus un omagiu lui Marsden, duminica, pe Twitter. "Cu mare tristete aflam despre trecerea in nefiinta a lui Gerry Marsden", a scris clubul. "Cuvintele lui Gerry vor trai pentru totdeauna alaturi de noi. Nu vei fi niciodata singur", se mai arata in mesaj, cu referire la titlul melodiei.

Formatia Gerry And The Pacemakers a avut origini comune cu grupul mai bine cunoscut din Liverpool, de pe asa-numita scena Merseybeat, The Beatles, dar si acelasi manager, Brian Epstein, si acelasi producator, George Martin.

Alte hit-uri ale trupei au fost "How Do You Do It?" si "I Like It".

Antrenorul lui FC Liverpool nu vrea ca Premier League sa se opreasca, in ciuda cresterii numarului de infectari cu COVID

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Manchester City a primit ”liber” spre titlu în Anglia. Pași greșiți pentru rivalele Arsenal și Liverpool
Manchester City a primit ”liber” spre titlu în Anglia. Pași greșiți pentru rivalele Arsenal și Liverpool
Echipa engleză Aston Villa a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, gruparea londoneză Arsenal, în etapa a 33-a din Premier League. Oaspeţii au marcat în minutele 84 şi 87. Arsenal a...
Rezultat incredibil pe ”Anfield”. Ce-a pățit Liverpool în cursa pentru titlu
Rezultat incredibil pe ”Anfield”. Ce-a pățit Liverpool în cursa pentru titlu
Echipa engleză Crystal Palace s-a impus surprinzător duminică, în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei FC Liverpool, în etapa a 33-a din Premier League. Londonezii au deschis scorul la...
#liverpool, #imn, #galerie , #familia