5 motive pentru care trebuie sa daruiesti flori

Advertorial
Joi, 17 Decembrie 2020, ora 13:19
11097 citiri
5 motive pentru care trebuie sa daruiesti flori
Sursa foto: pexels.com

Exista cadouri pe care le faci fara nici un fel de introducere, fara nicio ocazie speciala, ci doar din dorinta de a surprinde placut persoana pe care o iubesti sau pe care o apreciezi. Printre aceste cadouri se numara si florile, aceste frumuseti ale naturii care exprima atat de bine, de clar si de sincer sentimentele pe care le ai vis-a-vis de o persoana.

De ce daruim flori? Ei bine, exista o multime de motive pentru care faci acest lucru, iar noi le-am clasat in top 5 cele mai bune motive pentru care trebuie sa daruiesti flori.

Daruieste flori si fa-i ziua senina persoanei dragi

Toti oameni se confrunta de-a lungul timpului cu zile bune si zile mai putin bune. Cu siguranta ti s-a intamplat si tie sa ai o zi mai grea la birou sau sa te confrunti cu o stare melancolica puternica. Ei bine, cel mai bun remediu pentru rezolvarea acestora sunt florile. Daca persoana iubita are o zi mai trista, trimite-i un buchet de flori sau daruieste-i personal cosuri cu flori deosebite de pe maisondor.ro. Nu doar ca-i vei schimba starea, dar ii vei aduce si bucurie in suflet.

Ureaza "La multi ani" in cel mai frumos mod

Modul in care o zi de nastere va fi sarbatorita depinde foarte mult de fiecare persoana in parte. Unele o considera o zi ca oricare alta si prefera sa nu faca "mare caz" din faptul ca au imbatranit, pe cand alte persoane isi planifica aceasta zi chiar si cu jumatate de an inainte. Adevarul este ca o zi de nastere trebuie marcata intr-un fel sau altul, deoarece semnifica faptul ca o persoana a trecut peste toate incercarile vietii pentru inca un an si chiar este motiv de sarbatoare. Asa ca daca urmeaza ziua de nastere a cuiva drag, pregateste-i un buchet de flori aniversar superb.

Arata-ti aprecierea fata de o persoana

Cu siguranta exista in viata ta oameni pe care-i iei drept exemplu, pe care ii apreciezi si ii privesti cu respect. Cu ajutorul florilor, ai ocazia sa-ti arati toate aceste sentimente. Aceasta persoana poate fi o profesoara care te-a indrumat in anii de scoala, un medic care te-a ajutat sa depasesti anumite momente grele sau prietena cea mai buna care te-a ascultat de fiecare data. Acest gest sincer inseamna mult mai mult decat cateva cuvinte scrise pe o foaie, asa ca profita de ocazie si arata-le persoanelor din viata ta cat de apreciate sunt.

Ofera flori de dragul amintirilor

Amintirle sunt povesti despre noi si cu noi. Sa zicem ca mergi sa te intalnesti o prietena veche cu care nu ai mai vorbit si nu te-ai mai vazut de mult timp. Un buchet de flori este solutia ideala cu care sa te prezinti la intalnire. Cu siguranta aceasta va fi placut impresionata.

Incurajeaza pe cineva cu flori

In afara de ocaziile speciale, precum zilele de nastere, onomastica sau ceremoniile religioase, poti darui flori unei persoane pe care iti doresti sa o incurajezi si sa ii aduci un zambet pe buze. Indiferent daca trece printr-o perioada grea, fiindca nu a promovat un examen sau si-apierdut locul de munca, cu ajutorul unui buchet de flori ii poti demonstra solidaritatea si aprecierea fata de eforturile sale, printr-un gest admirabil.

Pentru a face o bucurie unei persoane dragi nu ai nevoie de motive foarte bine intemeiate. Florile sunt apreciate si pretuite de fiecare persoana care le primeste. E momentul tau sa faci o bucurie chiar azi!

Atac armat Moscova: Numărul morților crește la 137 / Suspecții arestați duși la sediul Comitetului de anchetă / Munți de flori și jucării în jurul complexului VIDEO
Atac armat Moscova: Numărul morților crește la 137 / Suspecții arestați duși la sediul Comitetului de anchetă / Munți de flori și jucării în jurul complexului VIDEO
Suspecţii arestaţi după atacul de vineri de la Moscova au fost aduşi la sediul Comitetului de anchetă de la Moscova, a anunţat duminică, 24 martie, agenţia de presă rusă RIA preluată de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#flori, #daruire flori, #flori gradina, #gradina , #flori gradina