5 modalitati de a asorta camasile office pentru un aspect relaxat

Advertorial
Vineri, 14 Mai 2021, ora 17:59
5217 citiri
5 modalitati de a asorta camasile office pentru un aspect relaxat
camasi office FOTO: resense.ro

Camasile office sunt piese vestimentare ce fac parte din garderoba oricarei femei ce trebuie sa respecte un anumit cod vestimentar la birou, si nu numai. De multe ori acestea se afla in topul alegerilor si in cadrul altor situatii. Cu atat mai mult cu cat ultimele tendinte in moda au introdus anumite elemente care schimba aspectul clasic al camasilor office. Indiferent de model insa, te vei simti mereu relaxata si increzatoare intr-o camasa office. Asadar, un alt pas important este alegerea celeorlalte piese vestimentare pe care alegi sa le asortezi pentru a amplifica vibe-ul lejer.

Iti prezentam in continuare 5 idei interesante despre cum poti asorta camasile office pentru a te simti relaxata si joviala in acelasi timp:

Camasa de dama roz somon cu volane alaturata unui model de fusta vaporoasa cu print floral este incadrata intr-o tinuta care va face senzatie atat la birou, cat si la un cocktail party. Poti adauga o curea argintie pentru a-ti marca frumos talia si a adauga o doza de glam tinutei.

Stim, vrei sa fii profi la birou, iar o camasa alba simpla este cea mai potrivita. Ce-ai spune insa daca ai alege un model cu o croiala putin mai lejera? Te vei bucura astfel de o doza de seriozitate, dar si de lejeritate. Materialul este confortabil, nu necesita calcare si este adaptabil oricarui sezon. Iar in combinatie cu o fusta midi burgundy, rezultatul nu poate fi altfel, decat spectaculos.

Manecile evazate tip gogosar au spectaculozitatea lor aparte. Nu putem contesta acest lucru. Cu siguranta vei iesi elegant in evidenta. Pentru ca aceasta camasa in sine este o piesa impresionanta, pastreaza partea de jos simpla si clasica. O fusta dreapta nude completeaza perfect.

Atunci cand trebuie sa participi la o intalnire importanta la birou, iar apoi mergi la un eveniment elegant, alegerea tinutei te poate pune in dificultate. Obtine un aspect impecabil, care sa onoreze ambele situatii si poarta o camasa tip sacou neagra. Iar ca sa te simti relaxata pe tot parcursul zilei, o fusta clos, cu lungime rezonabila este tot ce ai nevoie.

In zilele in care vrei sa-ti scoti personalitatea puternica in evidenta, alege culori intense. O camasa grena si fusta intr-o nuanta asemanatoare, cu imprimeu floral sunt piesele perfecte ce-ti vor oferi incredere in tine si in acelasi timp, confort. Stilul office atinge un alt nivel cu aceste piese vestimentare!

Pentru a te bucura de o tinuta office impecabila nu este nevoie sa investesti foarte multi bani, ci mai degraba sa acorzi atentie catorva detalii importante atunci cand achizitionezi si combini aceste piese. O tinuta business corecta este una in care se pastreaza un echilibru intre eleganta si confort.

Poti achizitiona aceste camasi office de pe resense.ro. In plus, o multime de piese vestimentare din colectia Spring-Summer 2021 asteapta sa le descoperi!

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#camasi, #camasi office, #tinute office , #stiri life style