5 lucruri esentiale pe care ar trebui sa le stii despre pantofii sport Skechers

Advertorial
Marti, 29 Decembrie 2020, ora 11:18
16931 citiri
5 lucruri esentiale pe care ar trebui sa le stii despre pantofii sport Skechers
Sursa foto: unsplash.com

In prezent, pantofii sport fac parte din orice garderoba. Indiferent ca facem sport sau ne plimbam prin magazine, incaltamintea sport este comoda si extrem de versatila, pentru ca se asorteaza usor cu orice articol vestimentar din dressing. Dintre marile branduri ale momentului in materie de articole sport se numara si Skechers, o companie americana fondata in 1992 de Robert Greenberg.

Desi initial compania Skechers s-a axat pe fabricarea incaltamintei de skateboard si a ghetelor, astazi este unul dintre cele mai trendy branduri care fabrica pantofi sport casual si incaltaminte pentru diferite sporturi. Iata care sunt detaliile esentiale pe care trebuie sa le cunosti despre pantofii sport Skechers, din randurile de mai jos:

Pantofii Skechers se impart in doua categorii

Incaltamintea sport de la Skechers este extrem de populara in zilele noastre, datorita modelelor variate si confortului pe care il ofera la purtare. Skechers se remarca prin doua categorii distincte de incaltaminte: lifestyle si performance.

Astfel, pantofii sport de la Skechers sunt incaltati atat de sportivi profesionsti, cat si de persoane obisnuite, care au nevoie de incaltaminte casual, de zi cu zi. Nu trebuie decat sa alegi stilul care te reprezinta, in functie de preferinte si sa creezi tinuta ideala.

Pantofii Skechers au o talpa foarte moale

Elementele care au atras atentia asupra pantofilor Skechers sunt talpa foarte moale si partea superioara a pantofului, confectionata dintr-o tesatura moale, prin care piciorul respira. In acest fel, degetele stau mai comod, iar materialul flexibil impiedica aparitia ranilor si a bataturilor.

Gasesti pantofi sport de la Skechers cu talpa groasa sau plata, pe care ii porti asorta la orice outfit.

Pantofii Skechers sunt usori

Pe langa talpa moale, incaltamintea sport de la Skechers se remarca si prin greutatea redusa. Din acest motiv, pantofii sport de la acest brand sunt folositi in special la alergare, pentru ca sunt usori ca un fulg.

Daca ai nevoie de o pereche de adidasi casual, cauta un model de la Skechers cu talpa memory foam, fara sireturi, care se potrivesc de minune cu jeansi, fuste si rochii.

Pantofii Chrome Dome de la Skechers sunt cei mai populari

Cele mai populare modele de la Skechers sunt pantofii Chrome Dome, care au fost creati pentru a produce un efect purtabil si uzat, in mod intentionat. Acest model are o talpa masiva si este inca celebru atat in randul barbatilor, cat si pentru femei. Totodata, au devenit in scurta vreme un simbol de nepretuit al ghetelor urbane de tip grunge.

Skechers ofera o colectie impresionanta de pantofi sport de dama, disponibila pe site-ul https://www.etopsport.ro/produse/femei/incaltaminte/pantofi-sport?marci=skechers, dar si modele diverse pentru barbati si copii. Acest gen de pantofi sport nu se demodeaza niciodata, sunt o alegere optima atat pentru activitati la sala de sport, cat si pentru a accesoriza o tinuta casual de mers in parc.

Pantofii Skechers sunt purtati de vedete internationale

Desi ai putea crede ca numai branduri precum Nike, Adidas sau Fila sunt purtate de cele mai mari vedete de pe glob, afla ca si Skechers se inscrie printre preferintele lor. Camila Cabello, Demi Lovato sau Tony Romo sunt doar cateva dintre celebritatile care poarta si promoveaza constant acest brand american cu un succes fulminant.

Tu ai vreo pereche de pantofi sport Skechers in garderoba? Cum ii asortezi, pentru a obtine un look impecabil?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei. Coaliția de guvernare a renunțat luni seara, 22 aprilie, la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea şi Sebastian...
#adidasi, #Skechers , #stiri life style