5 carti de dezvoltare personala ce te vor ajuta sa te intelegi mai bine

Advertorial
Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 18:13
7783 citiri
5 carti de dezvoltare personala ce te vor ajuta sa te intelegi mai bine
lectura FOTO: unsplash.com

Dezvoltarea personala este un subiect tot mai arzator in ultima perioada si tot mai multe persoane sunt interesate de acesta. Daca iti doresti sa te cunosti mai bine si sa devii cea mai buna versiune a ta, dar nu stii de unde sa incepi, iti prezentam in continuare cele mai noi carti de dezvoltare personala pe care le poti comanda de la LIBREX.

1. Asculta! Arta comunicarii eficiente

Pentru a putea comunica eficient, trebuie in primul rand sa te intelegi si sa te cunosti pe tine si mai apoi, sa inveti sa asculti. Poate ti s-a intamplat de multe ori sa nu te faci auzit sau inteles, desi tu credeai ca esti destul de explicit. Ideea principala a cartii este ca poti deveni un partener de discutie mai bun doar daca inveti sa asculti interlocutorul. Ne referim la ascultare activa, empatica si atenta, indiferent de subiect sau de posibile diferente intre tine si cel care vorbeste.

2. Cooperarea intre sexe

Foarte multe relatii si casnicii se destrama din cauza lipsei comunicarii si anumitor neintelegeri. De aceea, este important sa intelegi diferentele dintre sexe, sa te cunosti pe tine si mai apoi sa gasesti o modalitate prin care sa pastrezi armonia in cuplu. Cartea descrie mecanismele vietii de cuplu, cat de importanta este legatura intima dintre parteneri, ce se poate intampla cand unul dintre parteneri sau ambii au o educatie sexuala precara si diverse prejudecati. De asemenea, in carte sunt abordate si subiecte precum lupta pentru putere in cuplu si atitudinea discordanta fata de sexualitate si familie.

3. Reseteaza-te!

Se stie ca o minte sanatoasa nu poate exista intr-un corp bolnav, deoarece orice mica afectiune ne perturba si psihic, chiar daca pe moment nu ne dam seama. De aceea, daca vrei sa te dezvolti personal si sa te intelegi mai bine, este nevoie sa ai in primul rand sanatate si sa iti imbunatatesti calitatea vietii. In aceasta carte, autorii ne explica modul prin care schimbarile in stilul de viata ne pot tine departe de boli cronice moderne, cum ar fi diabet, obezitate, boli cardiovasculare si cum putem sa ne mentinem tineri cat mai mult timp. Sunt prezentate diverse retete culinare, dar si recomandari de exercitii fizice si modalitati pentru reducerea stresului.

4. Renunta la ceas

Este o carte scrisa din propria experienta a autoarei, care va reusi sa iti schimbe felul in care percepi timpul liber si modul in care iti organizezi ziua, astfel incat sa poti face tot ceea ce ti-ai propus. Astfel, vei reusi sa iti schimbi perceptia despre cum trec orele, zilele si lunile si vei reusi sa iti faci timp pentru tot ceea ce conteaza cu adevarat in viata ta.

5. Dincolo de ordine. Alte 12 reguli de viata

Autorul, devenit celebru in urma publicarii cartii 12 Reguli de Viata, a lansat o noua carte ce iti va schimba total modul de gandire. Practic, in Dincolo de ordine, sunt prezentate anumite aspecte ce pot transforma conceput de ordine in dezordine si modul in care poate fi afectata societatea si lumea in general. Ordinea este benefica si ne ajuta sa ne mentinem sanatosi fizic si psihic si de asemenea ajuta si societatea sa functioneze. Insa, ce se intampla cand ordinea nu este inteleasa pe deplin? Afla citind aceasta carte uimitoare!

Speram ca ti-am atras atentia cu aceste carti si ca le vei comanda si tu pentru a incepe schimbarea de care ai nevoie!

Surpriză pentru iubitorii seriei Harry Potter. Formatul special în care se transformă cărțile
Surpriză pentru iubitorii seriei Harry Potter. Formatul special în care se transformă cărțile
Audible de la Amazon şi Pottermore Publishing, editorul digital global al Lumii Vrăjitorilor lui Rowling, vor coproduce o serie de cărţi audio noi pentru cele şapte poveşti originale ale lui...
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
#lectura, #citit, #carti, #dezvoltare personala , #stiri life style