5 beneficii pe care le oferă mobila făcută la comandă

Advertorial
Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 15:48
3440 citiri
5 beneficii pe care le oferă mobila făcută la comandă
mobila FOTO: rominafurniture.ro

Trăim într-o societate de consum în care atracția mobilierului ieftin, produs în serie, poate fi tentantă. Oferta de mobilă de unică folosință, care poate fi înlocuită cu ușurință atunci când se schimbă și trendul, este foarte variată și accesibilă, dar nu oferă niciun fel de personalitate casei dumneavoastră.

O piesă de mobilier realizată la comandă nu doar că arată minunat, dar poate îmbunătăți foarte mult funcționalitatea casei dumneavoastră. Va adăuga lux și calitate, iar designul unic va rezista testului de trecere a timpului.

Ce înseamnă, de fapt, mobilă la comandă

Mobila la comandă se referă la piesele pe care furnizorul le construiește în conformitate cu specificațiile clientului. Asta permite alegerea culorii, a materialului utilizat, finisajul, dar și designul. Se numește mobilă ”la comandă” chiar dacă veți dori personalizare doar pentru două dintre aceste criterii.

Alegerea unor produse standard care pot fi combinate în diverse variante și montate acasă, nu înseamnă mobilă la comandă, chiar dacă unii furnizori o promovează sub această denumire. Este evident că termenul care este folosit pentru a distinge linia dintre produsele în serie și cele personalizate este foarte estompată în prezent. Datorită tehnologiei actuale, producătorii pot realiza mobilier în serie dar, în același timp, pot adăuga contribuția clienților în designul standard. Deoarece nu contează dacă personalizarea este limitată doar la opțiunile de culoare sau material, din punct de vedere tehnic, produsul poate fi încadrat în orice categorie.

Mobilier ”făcut la comandă” înseamnă că producția lui începe în momentul în care clientul a dat comanda. Asta înseamnă că nu există stoc și nu există produse standard.

Ce beneficii aduce mobila făcută la comandă

Printre beneficiile pe care le oferă mobila realizată la comandă se numără:

1. Potrivirea perfectă. Mobilierul personalizat se montează exact în spațiul pentru care este destinat. Asta înseamnă mai multă funcționalitate și utilizarea eficientă a oricărui loc din casă. Mobila realizată la comandă permite să alegeţi stilul pe care îl doriţi fără să fiţi condiționat de forme sau dimensiuni.

2. Funcționalitate. Proiectarea unei piese de mobilier special pentru o anumită zonă din casă, înseamnă că poți alege dintr-o mulțime de posibilități. Veţii îmbunătăți astfel spațiile de depozitare, trecând cu succes peste orice provocare spațială, deoarece mobila personalizată este adaptată perfect la specificațiile clientului. Puteţi adăuga iluminare caracteristică pentru a crea o ambianță blândă pentru o cameră noapte.

3. Adaptabilitate. Timpul trece și estetica se schimbă. Mobilierul realizat la comandă poate fi adaptat pentru a rămâne la fel de spectaculos și personalizat după cum vă doriţi. Fie că este vorba despre un dulap din living care are rolul de a depozita, fie că este vorba despre un birou sau o canapea, mobilierul personalizat permite modificări și actualizări care îl vor face să arate tot timpul ca nou și în tendințe.

4. Stil unic. Designul mobilierului realizat la comandă vă aparține în totalitate. Nu veţi mai întâlni aceleași piese în alte case ori în oferta furnizorului. Stilul, dimensiunea, materialul, toate depind de dumneavoastră. Rezultatul va fi un set de mobilă care se potrivește perfect cu designul întregii case și care completează perfect vibe-ul pe care v-aţi dorit să îl transmiteţi. Este un demers care nu poate fi realizat cu mobila cumpărată de-a gata, disponibilă în magazinele cu produse de serie.

5. Calitate superioară. Nu există calitate mai bună decât o piesă de mobilier realizată la comandă. Atât materialele cât și lucrătura atentă nu oferă nicio șansă altor produse similare, realizate în serie.

De reţinut! Din punct de vedere tehnic, orice producător poate declara că face mobilă la comandă, chiar dacă folosește exact același proces și aceleași modele pe care le folosesc și alți jucători din domeniu, pentru a crea un produs similar. Va trebui să cercetaţi foarte bine subiectul înainte de a decide ce și de unde doriţi să comandaţi

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Transformarea uluitoare a unei case vechi de 100 de ani, după ce a fost strămutată la poalele Munților Făgăraș: "Ne bucurăm de avantajele tehnologiei din 2024" FOTO
Transformarea uluitoare a unei case vechi de 100 de ani, după ce a fost strămutată la poalele Munților Făgăraș: "Ne bucurăm de avantajele tehnologiei din 2024" FOTO
Unii dintre cei care își doresc o casă la țară preferă să o construiască de la zero, pentru a se asigura că lucrările și materialele de construcție folosite sunt de calitate, iar...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#mobila, #mobila la comanda, #avantaje , #decoratiuni interioare