4 filme despre succes care o sa-ti schimbe viata

Duminica, 18 Octombrie 2020, ora 09:42
3246 citiri
4 filme despre succes care o sa-ti schimbe viata

Toata lumea viseaza sa aiba succes. Sa aiba o cariera infloritoare. Sa le fie apreciata munca. Si sa simta ca job-ul le aduce satisfactie. Iar pentru asta, avem nevoie sa stim cum au facut-o altii inainte noastra.

Asa ca LIFE.ro va invita sa va uitati la patru povesti cinematografice care nu doar ca o sa va incurajeze sa visati, dar o sa va dea si speranta ca orice vis ati avea, poate fi atins. Iata recomandarile:

1. Pursuit of Happyness

O poveste adevarata despre un om care a crezut atat de mult in produsele pe care nu reusea sa le vanda, incat a ajuns sa isi piarda casa, sotia si toti banii. A ramas doar el si fiul sau. Singuri. Insa nu aceasta este lectia pe care ne-o da filmul. Ci faptul ca ar trebui sa invatam din lucrurile pe care acesta este dispus sa le faca pentru a-si invinge situatia. Accepta o slujba neplatita, luptandu-se pentru un singur post cu foarte multi oameni. Invata in conditii foarte grele. Si reuseste, aratandu-i celui mic ca daca iti doresti, poti sa reusesti. O poveste puternica care te pune sa te gandesti mai bine la:

* ce iti doresti vs. ce esti dispus sa faci pentru a le atinge

* care sunt problemele de care sa te plangi vs. cum arata probleme reale din intreaga lume

2. Catch Me If You Can

O poveste adevarata despre ce inseamna sa fii un om fals, un impostor - un tanar care nu a terminat nici liceul, ajunge sa pacaleasca pe toata lumea ca este ba pilot, ba doctor, ba avocat. Insa ce este foarte interesant in acest film si in viata lui Frank Abegnale Jr. este faptul ca tipul reuseste sa obtina atat de multe lucruri intr-un mediu atat de dinamic, de periculos si de stresant. Daca este legal sau nu modul in care o face, asta este o alta discutie, dar Frank reuseste sa devina un om de afaceri chiar de succes. Filmul ne pune putin pe ganduri: hotaraste-te bine ce iti doresti si ce vrei sa faci pentru a obtine asta.

3. Shawshank Redemption

Probabil unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile, Shawshank Redemption spune povestea unui barbat care reuseste in ciuda tuturor conditiilor precare si, mai ales, dupa ce este inchis, acuzant fiind ca a omorat-o pe sotia care il insela. In inchisoare, Andy ajunge sa se imprieteneasca cu ceilalti oameni. Reuseste sa faca ce poate mai bine dintr-o situatie incredibil de grea. Si atinge reusite pe care nimeni nu le (mai) credea posibile.

4. Forrest Gump

Cine nu a vazut Forrest Gump? Probabil ca vom primi putine raspunsuri negative, insa cat de frumos este acest film! Povestea unui om simplu, cu cele mai bune intentii, care ajunge, intr-un mod total intamplator, sa aiba foarte mult succes. Castiga medalii. Devine jucator profesionist de ping-pong. Alearga. Si devine un model pentru toata lumea de peste ocean. De ce este atat de important acest film? Pentru ca iti arata ca nu trebuie sa fii nici vreun geniu, nu trebuie sa faci nici lucruri extrem de mari, nu trebuie sa fii nici dur sau exigent, trebuie doar sa incerci. Si o sa reusesti.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#filme succes cele mai bune filme , #stiri life style