3 modele de incaltaminte pentru barbati, care nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba

Advertorial
Vineri, 19 Martie 2021, ora 17:23
6746 citiri
3 modele de incaltaminte pentru barbati, care nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba
FOTO: Shutterstock.com

Cand vine vorba de cea mai semnificativa investitie din garderoba unui barbat, cu siguranta incaltarile ar trebui sa detina acest titlu. Si chiar daca pana in prezent, aceasta parea a fi doar o preocupare a genului feminin, nici barbatii nu doresc sa se lase mai prejos si vor intotdeauna sa tina pasul cu trendurile actuale in moda. Si cum pantofii, indiferent de stilul lor, joaca un rol esential in orice outfit, iti vom prezenta in cele ce urmeaza 3 modele barbatesti de incaltaminte care nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. Iata care sunt acestea!

1. Sneakersii, printre cele mai populare modele de incaltaminte barbateasca

Datorita popularitatii stilului casual, caruia i se adauga si influentele sportive, pantofii sport, adidasii si sneakersii nu pot lipsi din garderoba niciunui barbat. Sneakersii sunt in topul preferintelor barbatilor care adopta stilul casual si sunt apreciati atat pentru confortul pe care alte incaltari barbatesti rar il pot atinge, dar si pentru designul lor cool si versatil.

Mai mult decat atat, snearkersii au avantajul de a fi versatili, putand completa cele mai diversificate tinute, in functie de context. Pentru o tinuta casual, o pereche de senakers albi se va potrivi de minune cu o camasa casual si o pereche de jeans. Nivelul de versatilitate al acestor incaltari este atat de mare, incat ii vei putea asorta si unei tinute smart-casual, alcatuita dintr-o pereche de pantaloni chino, o camasa casual si un sacou. Sa nu mai vorbim despre tinutele sport, unde sneakersii sunt piesa de rezistenta a celor mai diverse outfituri. O pereche de pantofi sport precum Nike Air Max 97, de exemplu, nu ar trebui sa lipseasca din garderoba cu incaltari a unui barbat!

2. Pantofii eleganti, un must have in garderoba unui barbat

Pantofii barbatesti eleganti nu pot lipsi din garderoba niciunui gentleman, fiind intotdeauna alegerile potrivite pentru ocaziile speciale, fie ele petreceri sau gale. Si cum aceste contexte sociale sunt definite de stil si eleganta, aceleasi cuvinte cheie trebuie sa defineasca si aparitia ta. Pentru o astfel de aparitie, alege intotdeauna pantofi eleganti din piele naturala, precum pantofii Oxford negri. O tinuta de gala black tie va fi ocazia ideala de a purta acesti partofi eleganti, asa ca va trebui sa te asiguri ca-i detii in garderoba ta.

O alta alegere inspirata de pantofi eleganti sunt si pantofii Brogue maro, acestia fiind si extrem de versatili. Asa ca daca in garderoba ta se regasesc piese vestimentare precum pantaloni chino, pantaloni croiti sau chiar si jeans, o pereche de pantofi Brogue din piele este mai mult decat alegerea perfecta.

3. Mocasinii sau pantofii tip Loafer, un alt model de incaltari barbatesti pe care trebuie sa-l posezi

Asemenea sneakersilor, mocasinii sunt ideali pentru completarea unor tinute casual sau smart-casual, ceea ce ii face ideali pentru garderoba unui barbat. Daca iti doresti o aparitie eleganta si relaxata, in acelasi timp, integreaza in dressingul tau mocasini din piele intoarsa, pe care sa-i asortezi unei camasi casual si unei perechi de jeans. Acesti mocasini sunt potriviti chiar si pentru tinutele de vara, completand ideal o tinuta din pantaloni scurti si o camasa din in.

Daca vorbim despre tinute smart-casual, alege o tinuta cu o cromatica inchisa si opteaza pentru mocasini din piele negri. Desigur, daca doresti sa ai o aparitie casual cool si indrazneata, poti alege mocasini intr-o culoare complet neconventionala, ce va scoate intreaga tinuta din anonimat.

Acestea au fost cele trei tipuri de incaltaminte barbateasca care nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba. Investeste si tu in astfel de perechi de incaltari, pentru a fi astfel pregatit pentru orice fel de eveniment sau situatie. Si daca preferi stilul sport, poti intra oricand aici pentru a selecta cele mai potrivite incaltari sport pentru tine!

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#incaltaminte barbati, #incaltaminte barbateasca , #stiri life style