15 semne care arata ca ai o iubita pe cinste

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 10:18
8156 citiri
15 semne care arata ca ai o iubita pe cinste
Foto: Lifehack

Primele intalniri in viata unui cuplu sunt cele mai interesante si importante pentru viitorul relatiei. Sunt cateva semne pe care barbatii ar trebui sa le ia in seama inca din aceste momente.

Daca prietena ta se potriveste descrierii de mai jos, ar fi cazul sa o tii bine, pentru ca este, fara indoiala, perechea potrivita, subliniaza Lifehack.

1.Va plac aceleasi lucruri

Va place sa mergeti la film, sa inotati si alte activitati similare. Desigur, nu veti fi in acord la toate, insa cel putin va aflati pe aceeasi pista 90% din timp.

2. Nu interfereaza cu munca ta

Yoko Ono (a doua sotie a lui John Lennon) spunea intr-un interviu: "Intr-un fel, amandoi, John si cu mine ne-am ruinat carierele stand mereu impreuna". Cu toate acestea, destramarea The Beatles a fost o chestiune complexa si de lunga durata. E important sa nu stati tot timpul impreuna.

3. Iti spune de ce este intr-o stare proasta

Nimeni nu poate fi intr-o stare buna de spirit tot timpul. Insa ea iti va spune daca e ceva in neregula, daca s-a intamplat ceva la locul de munca, ce o face sa se simta rau. Unii oameni numesc asta o comunicare reala.

4. Te iubeste pentru cine esti, nu pentru ceea ce faci

O multime de oameni celebri atrag prin renumele lor. Tim Tebow marturisea ca isi dorea o prietena care sa nu fie orbita de faima lui.

5. Nu incearca sa te schimbe

Exista tipuri de femei care doresc sa-i modeleze pe barbati in tipul perfect. E posibil ca in anumite lucruri sa fie nevoie de o oarecare schimbare, dar o prietena pe cinste ajusteaza imperfectiunile si accepta faptul ca stilul parului este un pic diferit sau ca greutatea este peste sau sub o anumita limita.

6. Nu are probleme cu imaginea propriul corp

Nu e obsedata de dieta sau de a merge la sala de sport si nu face incercari de a-si schimba aspectul trupului mereu.

7. Nu este proprietara timpului tau liber

Practic, nu se vaita ca sunt o multime de lucruri de facut. Iti permite cu usurinta sa ai timp pentru tine, fara a fi lipicioasa sau a se plange de asta.

8. Iti impartaseste valorile

Aveti aceeasi viziune despre cum trebuie tratati oamenii, dar si vederi clare asupra a ceea ce educatia reprezinta si cat de importanta este onestitatea. Mai presus de toate, aveti idei foarte clare cu privire la bani si modul in care acestia ar trebui sa fie cheltuiti.

9. Este deschisa cu tine

Ii cunosti copilaria si problemele pe care le are, deoarece ati vorbit deschis despre aceste lucruri. Chiar si grijile si micile obsesii iti sunt cunoscute, fiindca e genul care vrea un prieten care o accepta si o iubeste nu pentru toate calitatile ei stralucitoare, ci si pentru defectele ei.

10. Este un bun ascultator

Vrea sa stie ce a mers prost cu un proiect la locul de munca sau de ce te suparat cu seful tau. Ea nu se teme sa ceara detalii, insa intrebarile vin atunci cand te deschizi si ofera sfaturi doar atunci cand ceri acest lucru.

11. Te amuzi impreuna cu ea

Va puteti bucura de o multime de lucruri impreuna, radeti de aceleasi lucruri: glume si cantece stupide, lucruri haioase si nebune.

12. Interactioneaza usor cu prietenii si familia ta

Nu aveti o problema atunci cand organizati o iesire impreuna cu grupul de prieteni. Se acomodeaza usor cu familia ta. Nu manifesta gelozie care ar putea deveni toxica la un moment dat.

Probleme in relatie care fac mai mult bine decat rau

13. Nu-ti cere sfaturi despre haine

Ea nu-ti va cere sa o ajuti sa-si aleaga hainele sau sa-i spui ce culoare i se potriveste. Nu are nevoie de acest tip de sfaturi, fiind o femeie perfect increzatoare.

14. Stie cum sa te surprinda

Stie cum sa-ti faca o surpriza, care poate fi orice de la o excursie, la o schimbare brusca de planuri sau orice altceva care sparge rutina.

15. Nu e cicalitoare

Te simti in largul tau in compania ei, nu pune mare pret pe micile inadvertente, le lasa sa treaca de la sine. Te simti usurat ca nu e deloc cicalitoare...

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#semne relatie buna, #semne prietena buna, #relatii femei barbati, #sfaturi relatii , #relatii