10 Rochii de Ocazie ieftine de la JojoFashion

Advertorial
Marti, 16 Iunie 2020, ora 16:47
22836 citiri
10 Rochii de Ocazie ieftine de la JojoFashion

Ai un eveniment si cauti rochii de ocazie ieftine? Pe JojoFashion.ro gasesti o gama larga de rochii de ocazie ieftine, modele superbe care iti vor pune in valoare calitatile fizice.

Iti vom prezenta 10 modele de rochii de ocazie ieftine JojoFashion potrivite pentru ocazii speciale, modele elegante, rafinate sau modele de rochii indraznete pe care ar trebui sa le achizitionezi fara sa stai pe ganduri.

1. Rochie de ocazie lunga neagra mulata pe corp cu crapatura pe picior Berda - Litlle Black dress, acest model nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Poti crea o tinuta all black in care vei afisa o tinuta plina de senzualitate si feminitate.

2. Rochie de ocazie ieftina lunga din lurex roz cu maneci lungi si umerii goi Glam - stilul glamour este la moda, asadar trebuie sa ai si tu o rochie glam in garderoba ta, mai ales ca are un pret mai mult decat mic!

3. Rochie de ocazie ieftina lunga cu spatele gol Marjorie - stil sexy, ideal pentru femeile indraznete care vor sa capteze toate privirile asupra lor. Esti o mica diva? Atunci alege rochia Marjorie!

4. Rochie de ocazie cu peplum in talie Summer - must have in garderoba oricarei femei. Se potriveste atat femeilor plinute, cat si femeilor slabe. Peplumul atasat in talie ascunde colaceii din jurul taliei.

5. Rochie de ocazie tip sirena din lurex gri Isra - lurexul este in trend si inlocuieste cu succes o rochie cu paiete. Nu iti permiti sa cumperi o rochie de ocazie din paiete? Vrei sa stralucesti la urmatorul eveniment? Poarta rochia din lurex argintiu si efectul va fi la fel de WOW, iar costurile vor fi minime!

6. Rochie de ocazie lunga din satin negru cu flori roz Alyssa - satinul este mereu in trend, asadar si o rochie din satin ar trebui sa faca parte din garderoba ta. Anul acesta se poarta imprimeurile florale, se poarta rochiile multicolore, iar rochia Alyssa intruneste toate aceste elemente. Poart-o la urmatorul eveniment si vei fi avea o tinuta de top!

7. Rochie de ocazie din dantela rosie Camy - dantela, mereu in trend, mereu la moda! Cu rochia Camy poti merge la orice eveniment special din viata ta. Este un model elegant si rafinat care iti contureaza un look rafinat si feminin.

8. Rochie de ocazie cu paiete aurii si negre accesorizata cu margele Starlight - o rochie din paiete te plaseaza fix in centrul atentiei tuturor, asadar daca asta iti doresti, alege sa porti rochia Starlight la urmatoarea ocazie speciala din viata ta!

9. Rochie de ocazie vaporoasa asimetrica roz cu paiete pe bust Aura - o rochie vaporoasa, indiferent ca este confectionata din voal sau matase, iti va contura un look diafan, elegant si rafinat, si in acelasi timp te vei simti foarte relaxata.

10. Rochie de ocazie bodycon cu franjuri roz Darla - franjurii ascund micile imperfectiuni ale corpului si iti contureaza un look super atunci cand dansezi. Fiind o rochie foarte versatila poate fi purtata la o nunta, la o petrecere tematica sau chiar la club!

Alege rochia de ocazie ieftina cu franjuri Darla si vei avea o noapte magica!

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#rochii de ocazie ieftine, #rochii de ocazie, #rochii JojoFashion , #rochii